Кръщават градинка на Стефан Данаилов

  • 27 октомври 2022 10:05

  • 690
  • 1
Кръщават градинка на Стефан Данаилов
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

На заседанието си Столичният общински съвет се очаква да вземе решение градинката на площад "Велчова завера" при Духовната семинария в София да носи името на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в.

Градинката се намира в квартал "Лозенец", на кръстовището между булевардите "Джеймс Баучер", "Христо Смирненски" и "Св.Наум". Там се намира и т.нар. блок на артистите, където Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в живя от 1972 г. до смъртта си на 27 ноември 2019 г.

25 от "децата" на Стефан Данаилов създадоха книга с разкази в негова чест

В Инициативния комитет участват творци, колеги и ученици, както и племенницата на големия актьор Росица Обрешкова. Вносители на предложението са председателят на Комисията по култура в СОС Малина Едрева от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, общинският съветник от ДБ Веселин Калановски и Калоян Паргов от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. На 9 декември се навършват 80 години от рождението на Данаилов.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
690 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.27 | 12:57

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини