Соломон Паси: Папата помогна на Христо Стоичков за Златната топка

  • 14 юни 2012 08:58

  • 2176
  • 1
Соломон Паси: Папата помогна на Христо Стоичков за Златната топка
© булфото

Папа Йоан Павел II благослови по наша молба Христо Стоичков през 1994 г. и футболистът спечели Златната топка, каза Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и по БНТ.

Бившият външен министър в правителството на Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица разказа, че визитата на покойния глава на Римокатолическата църква преди 10 години е подготвяна от 1994 г. и била осъществена от правителството на НДСВ. За българската следа Паси заяви, че за съжаление в клеветническата кампания са участвали и българи.

Бившият посланик на България във Ватикана Владимир Градев допълни: Йоан Павел и искал да дойде в България, като ние искахме да влезем ЕС. Светият отец искаше да обедини Европа след падането на на берлинската стена, за която той имаше голяма заслуга.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2176 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
dan

2012.09.18 | 10:55

1
Паси да каже какво е правил синът му със сина на Златко баретата и тогава да говори за клеветнически кампании с участието на българи.

Добави коментар

Водещи новини