Казах ли ви!

  • 13 януари 2022 14:30

  • 3812
  • 0
Казах ли ви!
© Novini.bg

Казах ли ви, че ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател ще започнат да поставят ултиматуми и да заплашват?

Казах ли ви, че ще извиват ръце?

Казах ли ви, че ще кажат: ама ние не сме призовавали за нахлуване в парламента, въпреки, че всички знаем, че го правят? Ще вдигнат ръце и ще се „дистанцират“ с нагла усмивка…

Казах ви. 

Случи ли се?

Костадинов: "Възраждане" ще даде 10-14 дни на управляващите за решение за зеления сертификат

Зам.-председателят на ПГ на "Възраждане": Не сме призовавали за нахлуване в парламента

Случи се. 

Цялата им реторика е „революция“, идете, търчете, там е врагът, гадните им тролове говорят за война и битка „на живот и смърт“, а после: а, не… ние имахме предвид „мирен протест“, пък то що така е станало…? Не зависи от нас. 

Глупости! От тях зависи. 

Тихомълком и с тролове и гнусни слуги и миньони надъхваш хората към насилие, а после вдигаш ръце и казваш: а, не съм бе!

С такива диалог не може да има. Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически да не си прави илюзии, че може да преговаря с тях. Всеки преговор с тези те го възприемат като проява на слабост. Ако на нормален човек кажеш: прощавам ти, той се замисля как да се поправи, когато на нагъл нарцис му кажеш: прощавам ти, той си мисли: значи може… минавам метър, може и още!

Когато с нормален човек преговаряш, той слага доводи и аргументи, когато с нагъл нарцис преговаряш, той ти слага ултиматуми и крайни срокове, и те заплашва и извива ръце. Поддадеш ли и милиметър, настъпва още. 

Прокуратурата трябва да самосезира, защото в конституцията ни пише: 

Конституция на Република България:

 

Чл. 37 (2) Свободата на съвестта и на вероизповеданието не може да бъде насочена срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала или срещу правата и свободите на други граждани. 

Чл. 44 2) Забраняват се организации, чиято дейност е насочена срещу суверенитета, териториалната цялост на страната и единството на нацията, към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда, към нарушаване на правата и свободите на гражданите, както и организации, които създават тайни или военизирани структури, или се стремят да постигнат целите си чрез насилие.

 

Всичко има граница и границата е мината. Едни мижитурки се опитват да налагат дневен ред на цялата държава, за да е доволен чуждият им господар, а държавата – в лицето на институциите – безсилно кляка пред тях и им обещава „диалог“, докато те я ритат с кубинки и ѝ бият шамари, и ѝ бъркат под полата с нагли усмивки. 

Те знаят, че могат да манипулират тълпата. 

Преди една седмица написах: „Много добре всички знаем, че Костадинов разполага със следното оръжие: ще нахъсва миньоните си и ще заплашва с тях всеки, който му пречи. Той знае, че те са опасни и могат да извадят нож, бокс, тръба, да нападнат, да пребият, че дори в опиянението си и да убият някого. Но след това той ще вдигне ръце и ще каже: „Не ги познавам тези хора, не съм им казвал да нападат никого“ и да излезе чист и невинен. Когато той каже: „погрижете се“, неговите миньони разбират мафиотското „погрижете се“ (погрижете се за проблема да спре да съществува), но така никой не може да му припише нищо“.

Преди една седмица го писах. 

Случи ли се? Случи се!

Преди една седмица написах и: „Костадинов говори за революция и бунт на 12 януари, а когато арестуваха неговия миньон с граната в центъра на София и помагачката му, Костадинов веднага се разграничи от тях“.

Казах, че ще ги изпрати, той ще седи отзад, да им гледа сеира, а накрая, като стане агресивна издънка, ще се „разграничат“. Едно към едно се случи всичко това. 

Ето какво ОЩЕ написах (и него ли ще чакате да се слчуи????):

„И не се заблуждавайте, той много скоро ще започне да заплашва журналисти, депутати, кметове, министри, всеки, който не му харесва, е мишена. Има и „оръжие“. 

Чакаме хода на правителството и разследващите, защото опасността е реална и не е нещо ново в света – виждали сме как се развива този сценарий и не е красива гледка.

Арестуваният с пистолет пред НС е стрелял по време на протеста

Едни се учат от историята, други – лапаме мухите

Утре е 12 януари… а онзи с гранатата в центъра на София подтиква: „ИЗЛИЗАМЕ ДА СЕ БИЕМ НА ЖИВОТ И СМЪРТ“

Последвайте канала на

Александър Томов
3812 0

Водещи новини