Утре е 12 януари… а онзи с гранатата в центъра на София подтиква: „ИЗЛИЗАМЕ ДА СЕ БИЕМ НА ЖИВОТ И СМЪРТ“

  • 11 януари 2022 17:35

  • 6356
  • 0
Утре е 12 януари… а онзи с гранатата в центъра на София подтиква: „ИЗЛИЗАМЕ ДА СЕ БИЕМ НА ЖИВОТ И СМЪРТ“
© Novini.bg

Само подсещане, че утре е големият ден за симпатизантите на възраждане – една партия, в която е пълно с ваксинирани, но влезе в парламента благодарение на анти-ваксърите (и негласуващите). 

И колкото и да им говориш, че техните са ваксинирани, те ти отговарят: ти не ги разбираш нещата. 

Друг пример, че диалог трудно може да има с тях е ето това:

↑↑↑↑↑↑

Този беше арестуван с граната в центъра на София в Новогодишната нощ. (!!!) Ама тя била учебна. Ама и учебна да е – това ако беше в Германия или САЩ, щеше животът му коренно да се промени. В САЩ това е тероризъм. Там не можеш и да крещиш: „Пожар“ ей така – на шега – в препълнено кино, защото хората ще се изпотъпчат, докато бягат. С граната на площада… си пътник за затвора. 

В България е друго. Тук е пуснат и ще го съдят евентуално за хулиганство. 

Но не само, че са го шляпнали по ръката и са му казали да не прави така, но и те – властите – силно, ама много силно се надяват той да се поправи и да не прави повече така. 

Вместо това обаче той подтиква за се БИЯТ„на живот и смърт“ утре. 

„ИЗЛИЗАМЕ ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ БИЕМ НА ЖИВОТ И СМЪРТ“

Какво, по дяволите, означава това? И колко още такива ви трябват, за да вземете мерки? 

МВР…? Нещо? Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския

Прокуратурата? 

Някой? 

Нова власт? Правителство? 

Някой… нещо? 
***

enlightenedКонституция на Република България:


Чл. 37 (2) Свободата на съвестта и на вероизповеданието не може да бъде насочена срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала или срещу правата и свободите на други граждани. 

Чл. 44 2) Забраняват се организации, чиято дейност е насочена срещу суверенитета, териториалната цялост на страната и единството на нацията, към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда, към нарушаване на правата и свободите на гражданите, както и организации, които създават тайни или военизирани структури, или се стремят да постигнат целите си чрез насилие.

Едни се учат от историята, други – лапаме мухите

Александър Томов
6356 0

Водещи новини