Председателят на НС изтече с лични данни в БУЛСТАТЛИЙК?

  • 08 януари 2022 16:36

  • 6293
  • 5
Председателят на НС изтече с лични данни в БУЛСТАТЛИЙК?
© Булфото (архив)

Личният телефонен номер на председателя на Народното събрание Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са и постоянният адрес на който е регистриран изтекоха в масива на БУЛСТАТ с компрометираните лични данни на 300 хиляди българи, пише "Монитор".

Заедно с Минчев в кюпа са и заместниците му Кристиан Вигенин и от "БСП за България", Мирослав Иванов от "Продължаваме промяната" и Атанас Атанасов от "Демократична България - Обединение". Сред потърпевшите от теча в БУЛСТАТ има и министри като този на земеделието Иван Иванов. Иванов е протекъл с адреса на който живее той и семейството му в Шумен и с номера на личния му джиесем.

Изтекоха личните данни на над 300 000 българи от БУЛСТАТ регистъра

Сред 300-та хиляди могат да бъдат открити и редови депутати като Дани Каназирева, независимо, че дейността и като адвокат е спряна от 2019 година, или Гюнай Хюсмен, който пък е регистриран земеделски производител, развиващ комбинирано растениевъдно-животновъдно стопанство и чиято дейност в Исперих продължава успоредно със законотворчеството му в парламента. Заради БУЛСТАТ-лийкс е достъпен и адресът в Русе на острието на ГЕРБ Десислава Атанасова, както този в Сливен и на аграрната експертка - съпартийката и адашка на Атанасова Десислава Танева, която е с регистрация като консултант. От БУЛСТАТ ще разберете и адреса на ексминистъра на външните работи Екатерина Захариева, която и сега на законодателно ниво има отношение към външаната политика и сигурността на България. Пак там е и Златомира Карагеоргиева - Мострова, юрист от ИТН. Бившият вицепремиер Томислав Дончев присъства с джиесем, електронна поща, постоянния си адрес в Габрово и настоящия в София.

Опозиционерът Тома Биков също може да бъде открит в БУЛСТАТ с физическите си адреси, телефона и електронната поща. Биков е регистриран по булстат като актьор, развиващ артистична и творческа дейност.

Регистрираният като сценарист Тошко Йорданов Хаджитодоров може да бъде обезпокяван на домашния си адрес в район "Оборище" в София от всеки луд, който попадне на данните му. Потърпевш от лийка е и известният с активната си дейност депутат от ДПС Хамид Хамид, както и лидерът на "Демократична България - Обединение" Христо Иванов.

Шоуменът и лидер на ИТН Слави Трифонов също фигурира сред изтеклите. Регистриран е като музикален процуцент. Сред музикантите от „Ку-ку бенд“ дейност развива Борис Солтарийски, става ясно от данните. Заради БУЛСТАТ-лийкс е достъпна лична информация за примата на българската естрада Лили Иванова, както и за колегата й Владимир Ампов – Графа. Джаз певицата Камелия Тодорова може да намерена на адрес в голям столичен квартал. От изтеклите данни може да разберете повече от необходимото и за нашумелия водещ Димитър Рачков.

Радина Лазарова
6293 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
В профил

2022.01.09 | 00:57

5
този прилича на недоправен или иначе казано на олигофрен.

2022.01.08 | 18:23

4
МинистЪрката каза, че не е текло. Кой каквото е видял, да го забрави веднага. Иначе ще го изчегъртат. Освен ако е с канадско гражданство, но се чувства с българско.

2022.01.08 | 18:13

3
Що бе, дайте да видим кой и как граби. Това е то зелен сертификат.
Дивко

2022.01.08 | 17:55

2
Спас Кьосев 2 бухаааааа
На тоз хомияк и

2022.01.08 | 17:01

1
Мензиссът му е изтекал

Добави коментар

Водещи новини