Трагедията на "Струма": Македонски съдебни лекари ще се включат към екипа, който ще извърши аутопсията

  • 24 ноември 2021 09:16

  • 1355
  • 2
Трагедията на "Струма": Македонски съдебни лекари ще се включат към екипа, който ще извърши аутопсията
© Булфото (архив)

Трима съдебни лекари от Института за съдебна медицина в Скопие се очаква да се включат днес в експертния екип в София, който ще извърши аутопсия и идентификация на телата на загиналите хора в катастрофата на АМ "Струма", предаде агенция МИА.

Всичко по темата:
Автобусната трагедия на Струма 122

Тримата експерти вече са пристигнали в София с цел да помогнат за по-бързото завършване на аутопсиите, съобщи външният министър Буяр Османи.

Извършена е необходимата за това процедура - изпращане на официална нота за ангажирането на медиците до прокуратурата в София.

Свидетелски разказ за трагедията на АМ „Струма“ разкрива нови подробности

Предстои прокуратурата да одобри включването на македонските експерти в процеса на идентификация, каза Османи късно снощи на съвместна пресконференция с министрите на вътрешните работи Оливер Спасовски и на транспорта Благой Бочварски.

Всичко по темата:
Автобусната трагедия на Струма 122
Радина Лазарова
1355 2

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 2

Добави коментар
ДОКТОРИТЕ

2021.11.24 | 10:16

2
пристигат най вече по молба на българите по предпоследни данни пантоанатомите в цяла българия бяха 50 на пределна възраст една нежелана професия в която се избиват доктори които пишат нещо по различно от мнението на следователи в експертизите за да се приключат дела както желаят политици справка сестри белнейски доктора малко се самообеси

2021.11.24 | 09:51

1
Последните 4 седмици 78процентса от починалите в Англия са ВАКСИНИРАНИ.

Добави коментар

Водещи новини