Милтенова: Има голям проблем на турската граница заради дългия престой

  • 24 ноември 2021 08:20

  • 13696
  • 4
Милтенова: Има голям проблем на турската граница заради дългия престой
© Булфото (архив)

Продължава разследването на трагедията на АМ "Струма", при която загинаха 45 македонски граждани, а други 7 са настанени в "Пирогов".

Всичко по темата:
Автобусната трагедия на Струма 136

Случилото се е без аналог у нас и повдигна редица въпроси, в това число и как се осъществява контролът от институциите върху автобусните превози и достатъчен ли е.

Свидетелски разказ за трагедията на АМ „Струма“ разкрива нови подробности

Участъкът е тежък, има един сериозен наклон, който може би е подвел шофьора, но причините може да са много. Това коментира пред БНТ Магдалена Милтенова, представител на Конфедерация на автобусните превозвачи.

Не катастрофата, а пожарът е убил пътниците, обясни Милтенова.

По думите й, има тежък проблем на турската граница, тъй като там престоят е изключително дълъг понякога се налага да се чака с часове, което се отразява тежко на шофьорите.

Контролът е абсолютно еднакъв - и през деня, и през нощта. Той се осъществява от "Автомобилна администрация", допълни Милтенова. Това е нов автобус, той със сигурност е бил снабден с ограничител на скоростта, смята тя.

Всичко по темата:
Автобусната трагедия на Струма 136
Радина Лазарова
13696 4

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 4

Добави коментар
ББ социалист

2021.11.24 | 14:49

4
Ще плащат анадолските бокуци, бойко ги пускаше за без пари да ни трошат пътищата и убиват хората
разбрахме

2021.11.24 | 10:00

3
защо стават катастрофи в бг защото книжки се дават на неграмотни шофьори които пият а тези които им ги дават са експерти към даи като нейна милост и като оня другия експерт дето заключи вратата на автобуса с райбер или мантинела в същото време на ДОНАЛД ТУСК му вземат книжката а на него и бойко му целува ръка пък радев не го пускат и в чакалнята МУ
ах леле мале

2021.11.24 | 09:41

2
Каква мамасита!Милфо-матюретка та дрънка!
какъв "експерт"

2021.11.24 | 08:55

1
е това нящо? това е просто пиарка на ивконевците, които искат да не им се пречи да правят каквото си искат и да застрашават живота на пътниците за некой лев отгоре.

Добави коментар

Водещи новини