Продуцентът на Денис Теофиков проговори за отношенията им

  • 07 ноември 2021 10:46

  • 15851
  • 2
Продуцентът на Денис Теофиков  проговори за отношенията им
© Кадър - Нова телевизия

„Никога не съм се стремял към публичност. Реално моментът е такъв, че трябва да кажа моята истина. Правя го заради Денис, правя го заради себе си, заради моето семейство и близките ми хора”, Това заяви продуцентът на Денис Теофиков Николай Пашев в ефира на Нова телевизия. 

С Денис се запознава, след като вижда клип, на който пее. В момчето намира изключителна харизма, интересен глас и потенциал за световна звезда. „Направих среща с баща му, на която изяснихме всички детайли по договори. Бях сигурен, че още с първата песен с това дете ще направим големи неща”, споделя продуцентът.

Бащата на Денис Теофиков с първи думи след смъртта му

За отношенията си с Денис Теофиков Пашев казва, че са били комплексни - като на син с баща, имали са особена връзка, давал му е и съвети. „Аз го учех на много неща, както и той мен. Дори сме говорели за жени. Опитвах се да му показвам кое е хубаво и кое лошо. Карах го да чете книги, да става рано и да си ляга навреме. Аз вярвах в това, че детето наистина ще постигне огромни резултати. Правя го чисто човешки и чисто продуцентски. Знам как се усещаха нашите души. Вече това реално приключи”, каза още той.

Продуцентът обясни, че договорът на Денис е бил такъв, че певецът е получавал почти двойно по-големи проценти от него, а инвестицията за проектите му е нула. „Говорим за музика, текст, заснемане на видеоклип, продуциране на изпяването и сценарии за видеоклипа. Това е мое задължение - на мен и моя екип. От него зависеше да показва огромния си талант”, уточни Пашев.

Продуцентът обясни, че в началото са имали проблеми от гледна точка на дисциплината - като с всяко едно дете. В последно време такива обаче - нямало и Денис давал всичко от себе си. 

Певецът споделял с Пашев, че е получавал паник атаки. „Това е от първата му песен, от първия му кадър. Реално той ми сподели и каза: „Бате Ники, получих паник атака още като блеснаха прожекторите. Той ми е споделял, че когато двамата разговаряме се изчиства от тези неща и се чувства по-добре”, допълни той.

Певецът казал, че е в депресия. „Последният разговор, който имахме, той ми сподели това. Това беше около четири дни преди фаталния ден. Каза, че не се чувства добре. Че му минават някакви мисли през главата. Аз не усетих по нещо, че е по-различен или че има опасност да направи нещо”, добави Николай.

Не са открити следи от наркотици в кръвта на Денис Теофиков

„В последният разговор той ми сподели, че му минават такива мисли. Аз реално в този момент реагирах изключително рязко. Казах му да благодари за всичко, което е около него. В този момент помислих, че така трябва да се реагира, но не съм си мислил, че го говорим насериозно. Мислех, че е изпаднал в паник атака. Не ми подсказваше, че има проблем с него”, уточни още Пашев.

Той увери, че не е бил свидетел Денис да е взимал наркотици. „Реално съм го питал - а той е отричал”, разкри продуцентът.

Калина Христова
15851 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Почитател

2021.11.08 | 09:27

2
Този Пашев само физиономията е достатъчна да се покаже, за да се прецени какъв изверг е. Да се полага 3000 лв. хонорар на изпълнителя, а да вземе само 400-500 лв. от тях. Това е обирджийство, не смешно наречено инвестиране или продуциране - "клатене на краката цял ден". Трябва да си доста жесток, за да прикарваш средната класа или по-младите хора в това положение. Доста грехове имаш вече Н. Пашев, даже и поколенията няма да стигне да ги доизплатят.

2021.11.07 | 13:42

1
Службите да разследват ,повече от ясно е ,че момчето било подложено на психически тормоз не само на работното място

Добави коментар

Водещи новини