Бащата на Денис Теофиков с първи думи след смъртта му

  • 05 ноември 2021 14:04

  • 20284
  • 3
Бащата на Денис Теофиков с първи думи след смъртта му
© Facebook

Смъртта на 21-годишния певец Денис Теофиков предизвика огромна мъка и повдигна много въпроси не само сред попфолк редиците, а сред цялото общество. Родителите на талантливото момче са неутешими и до този момент не бяха обелвали и дума за случилото се. На погребението на изпълнителя се видя, че едвам стоят на двата си крака и че животът им губи смисъл. Те намериха за какво за живеят и баща му за първи път разкри какво възнамерява да прави в чест на Денис. 

Бащата на младия талант Денис Теофиков – Атешкан ще пуска недовършени песни на сина си.

Арестуваха приятел на Денис Теофиков

Виртуозният музикант заедно със свои съмишленици и приятели създадоха онлайн канала DENIS TEOFIKOV OFFICIAL, където вече са регистрирани близо 45 хиляди абонати. Именно там меломаните ще имат възможността да слушат още песни, които до сега не са били публикувани, пише Блиц.

„Скъпи приятели, тази песен на Денис е записана, когато той беше на 16 години, в домашни условия и беше само демо версия. Сега това, което чувате, е преаранжирана версия на песента и е запазен вокалният трак. Това няма да е последната песен на Денис. Той е оставил много недовършени песни, които ще чуете във времето. Затова абонирайте се за официалният YOU TUBE канал на Денис Теофиков, където можете да следите всички негови песни“ – споделя Атешкан Теофиков.

Първата от тези песни е озаглавена „Сърцето ми“. 

Мая Йорданова
20284 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
До: Бай Васо От: Чичо Пешо

2021.11.07 | 20:40

3
Абе ей малоумник, кво искаш да пишат бе? Хилядната фалшива статия за ковид и “умрелите” ли бе измекяр недъгав прост?
Константина

2021.11.07 | 10:27

2
Началото
Бай Васо Сърбеца

2021.11.05 | 14:48

1
Кво ни занимавате и ни натрапвате тея чалгари да ви е.б.а майката журналистическа мръсна гнусна и противна, гадна измет журналистическа продажна. Тва е семейна трагедия, защо я правите публична???

Добави коментар

Водещи новини