Гледай какво правят, а не какво говорят! Идват избори все пак…

  • 27 септември 2021 15:27

  • 2341
  • 0
Гледай какво правят, а не какво говорят! Идват избори все пак…
© Wikipedia/Novini.bg

Задава ли се коалиция на ИТН с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в? Ще има ли пак „златен пръст“?

Прави впечатление съдържанието на „облъчването“ във Фейсбук групата на едни бивши победители – ИТН. 

Малка скоба тук:

Знаете – Фейсбук е мощен инструмент за облъчване, стига до всички светкавично, стига и до тези, които по принцип не четат новини, не е нужно да имаш „източник“ (като на седянка) и най-важното… НЕ Е официално, можеш да се отметнеш. 

Нищо там не е официално, винаги можеш да кажеш: ами те хората си пишат, какво да ги правим, да им забраним ли?!

Ама, че „хората“ са платени тролове… това си го знаете само вие. 

Затваряме скобата.

Връщаме се на положението със съдържанието на ФБ присъствието на ИТН. Групата им се е превърнала в една голяма машина, бълваща негативни коментари и подигравки по повод Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от и новата партия Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" (на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен Василев). 

2+2=4

Помним и отношението на депутатите им към въпросните формации във и извън парламента в последно време. И понеже 2+2 винаги е 4, за нас не е трудно да се запитаме: ИТН с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ли ще играят, след като позицията им (уж неофициално…) е така СРЕЩУ предлагащите промяната? 

В интервю за „Фокус“ социологът Кънчо Стойчев обяснява същото. „Аритметиката показва, че в следващото Народно събрание би могло да има управленческа конфигурация между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Със сигурност тези три партии ще имат необходимите 120 гласа, тъй като ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в най-вероятно ще получат около 60 места, ИТН поне 50, и заедно с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с – сметката излиза“. 

Това е разпределението (най-грубо казано, изключвайки БСП) на върха. След като ИТН показват (неофициално, разбира се) такова лошо отношение и дори враждебност към ДБ и ПП и така им се подиграват, остават ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с

Гледам те какво правиш, а не те слушам какви ми ги говориш!

Когато някой ми обяснява, че е анти-статуквото и иска промяна, но се изпокарва нарочно с другите, които искат и предлагат ТОЧНО КАК да се случи промяната…

Когато от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с кажат, че Василев и Петков не им харесват, РЯЗКО смениш посоката и се противопоставиш на двамата най-харесвани служебни министри…

Когато от „каним ги с нас“ минеш на „не ме кефят вече“…

Демек: го играеш ТОЧНО по интереса на ДПС…

Когато удобно за статуквото не се явяваш на важни гласувания, за да се провалят и да си продължава по старо му…

Тогава ще е много трудно думите ти да ме убедят, след като съм видял действията ти. 

Кой е виновен? Естествено, че не ние!

ИТН имаха възможността да съставят правителство, но с минимална победа не можеш да искаш еднолично да караш влака, просто не може, волята на народа беше ясна и тя казваше, че голяма част от нас ви нямат доверие и искаме други хора в управлението. Това не ти е като скока на дължина: и с половин сантиметър ако си надскочил втория, значи си шампион. НЕ! Това е управлението на държавата и половин сантиметър те вкарва в коалиция, а не те прави император на България.  

Сега пак ДРУГИ са виновни за провалените кабинети. Наричат ги „предатели“, защото не им играха по фалшивата свирка. 

Прави лошо впечатление. Като го събереш с лошото предчувствие, че партията играе в полза на старото статукво, изведнъж пъзелът се сглобява. 

За да има фенове все пак, трябва „говоренето“ да продължава. 

И то („говоренето“ им) е стъпило на елементарната база за конспиративни теории. ДБ били искали министри. Не е вярно, искаха да знаят кои са предложенията преди да ги подкрепят. Иначе казано: искаха да видят булката преди деня на сватбата, за да не стават фалове. ИТН били предлагали диалог, другите правели „хватки“. Също не е вярно, ИТН и Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в наричаха „диалог“ своя собствен монолог и всеки, който имаше забележки, беше наричан предател. А кандидатът им, крал чужда интелектуална собственост, беше защитаван като зеницата на окото. 

Ето кратко обяснение на развъждането на конспиративните теории, които, за съжаление, се оказаха най-голямата сила на десетилетието:

- Вяра в това, че всички хора с опит в дадена сфера (политика, вирусология, и т.н.) са пропуснали нещо, макар да са отдали целия си живот в изучаване, трупане на опит, изследване, а ти си го „разкрил“, защото имаш вълшебни Google способности;

- Вяра в това, че хората, които участват в процеса на вземане на решения и управление на даден ресурс, платформа, държава, кабинет и т.н., са тайно сдружени помежду си в секретен съюз, целящ да ти разкатае живота, но те са били „разкрити“ от някакви случайни хора в интернет, за които не беше чувал, не познаваш, недаващи никакви доказателства или източници на информация, пишещи в сайтове без ясна собственост и каквато и да е кредибилност. 

Използвайки тази мисловна немощ на тълпата, различни партийни формацийки се опитват да яхнат вълнàта. Само че някои (със солиден гръб и добър ПР) успяват. 

И понеже в промяната келепир няма, защото това е дългосрочна инвестиция в общото благо…

И понеже в помагането на силните на деня пък келепир ИМА…

И понеже имаме очи и уши…

… затова започваме да си мислим, че коалицията между ИТН, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в никак не е изключена. 

И за да си запазят ПР-лицето (пред нас) и добрия „изгладен“ имидж, не е изключено тази коалиция да не е явна, а да е на едното ръкостискане в ресторанта, за да продължим да си мислим, че ИНАЧЕ воюват помежду си. 
 

Последвайте канала на

Александър Томов
2341 0

Свързани новини

Водещи новини