СЗБ и БАЗ: Стойчо Кацаров отново се изплю върху нашия бранш!

  • 25 септември 2021 18:36

  • 4497
  • 7
СЗБ и БАЗ:  Стойчо Кацаров отново се изплю върху нашия бранш!
© Булфото (архив)

Тази сутрин временният здравен министър Стойчо КацаровСтойчо КацаровД-р Стойчо Кацаров е роден през 1964 година в гр. Дупница. Завършва медицина през 1990 година. Има отново се изплю върху нашия бранш! „Няма да допусна да са отворени кръчмите, училищата не“, изохка се той. Това пишат в протесна позиция от БАЗ и СЗБ.

В момент, в който все пак стартираха някакви разговори с държавата за обединение около компромисни решения, които да позволят на бизнеса да работи сравнително нормално и да се обединим около мерки, които биха имали реален ефект в борбата с COVID-19, Кацаров отново напомни за себе си със създаването на разделителни линии в обществото!

Отдавна ни омръзна от това пренебрежително отношение на властите към бранша ни! Ние сме работодатели и предприемачи, които дават работа на стотици хиляди родители, чиито деца ходят на училище! За никого не е тайна, че се очаква повишаване на заболеваемостта след стартиране на учебната година. Но ние никога няма да призовем за затваряне на училищата, защото образованието на нашите деца е важно на първо място за самите тях и техните родители, а на следващо за държавата, нейната демография и икономика.

Остро осъждаме разделителните линии, които чертае Кацаров в обществото, но този тип поведение, което е факт още преди той да бъде назначен за министър, обясняват тоталния провал на ваксинационната кампания и справянето с пандемията.

Макар да сме наясно, че няма да стане, по неясни за нас причини, ОСТАВКА, Кацаров!

Учениците трябва да учат присъствено, а бизнесът трябва да работи!

Борислава Борисова
4497 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ДПС СА МНОГО ПРАВИ!!!

2021.09.25 | 20:34

2
ТЪПИТЕ И НЕ АДЕКВАТНИ ДЕЙСТВИЯ НА РАДЕВ И ПРАВИТЕЛСТВАТА МУ ГЕНЕРИРАХА ВЕЧЕ ЗНАЧИТЕЛНА И НЕОБРАТИМО НАРАСТВАЩА ИНФЛАЦИЯ!

2021.09.26 | 10:41

7
Само Радев и здравомислещите!
Анонимен

2021.09.25 | 21:59

6
Който го разбере, разбере и гласува правилно. Който не го разбере, - очаква ни "Радевата зима" може би по лоша от Жан Виденовата!? Мисли народе и си определяй съдбата!
ДВАНАДЕСЕТ ГОДИНИ

2021.09.25 | 20:59

3
ГЕРБ УПОРИТО РАБОТИХА ЗА БЛАГОТО НА БЪЛГАРИЯ! КРАЧКА ПО КРАЧКА ВСИЧКО ВЪРВЕШЕ УВЕРЕНО И СТАБИЛНО НАПРЕД ! И иииии РАДЕВ И ГЛУТНИЦАТА МУ ОПУСТОШИХА БЪЛГАРИЯ ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА! БЕЗКОНТРОЛНО РАСТЯЩА ИНФЛАЦИЯ И ПРИБЛЕЖАВАНЕ НА "РАДЕВАТА" ЗИМА!! ВТОРАТА ЖАН ВИДЕНОВА ЗИМА ИЛИ ОЩЕ ПО СТРАШНА!!!!
Църхо и Страхота

2021.09.25 | 21:25

5
Ние на теа мекерета мерките нема а ги спазуваме. Те реваа, даже викаа с цело гърло ,че нема Ковид. Сега мерки. Кви мерки бе перустии ковидясали. Нали го нямаше Тоа вирус. Ко тана.????. Измет

2021.09.25 | 21:21

4
Браншът ако иска да бъде подкрепен трябва да държи принципна позиция. Не може да искат да ни ваксинират и да се жалват от мерките.
ВЕСКО ПОПОВ

2021.09.25 | 19:52

1
ТА ОСВЕН ПРОТИВ ЛЕКАРСКОТО СЪСЛОВИЕ ,ВИЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА ПОСОЧИТЕ НЕЩО ДОБРО?

Добави коментар

Водещи новини