Иван Бакалов: Вродените дефекти на ДБ излизат наяве*

  • 02 септември 2021 14:22

  • 4801
  • 0
Иван Бакалов: Вродените дефекти на ДБ излизат наяве*
© личен архив, булфото

Коментар на известния разследващ журналист Иван Бакалов, собственик на първия в страната e-вестник.

Само за няколко дни Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от отказа разговори с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, после Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския обяви, че може да преговарят с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ако те се отрекат от Борисов, а сега моли БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да задържи мандата до закриване на спецсъда. Корнелия ей тъй ще си го подмята мандата във въздуха, щото я е помолил Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския....

Нещо не е наред. Вродените дефекти на ДБ излизат наяве.

Новата партия на служебните министри ще успее дори за два месеца да разбърка картите

и най-пострадали ще са ДБ и ИБНИ. Защото партията Х на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически няма да откаже разговори с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, нито ще намали "изчегъртването" на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

И веднага от ДБ обявиха, че са съмишленици с Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и да си го вземат при тях, да се обединят.

Да, ама това гарантира спад на доверието в служебните министри. В тях виждат нещо ново и различно, а не укрепване на дефектното.

*Заглавието е на редактора

Последвайте канала на

Аделина Делийска
4801 0

Свързани новини

Водещи новини