ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ получи ключовете за 32 нови високопроходими служебни автомобила

  • 04 август 2021 13:35

  • 1333
  • 0
ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ получи ключовете за 32 нови високопроходими служебни автомобила
© Пресцентър МВР

ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ получи ключовете за 32 нови високопроходими служебни автомобила. Доставката на мобилните комуникационни технически системи е в рамките на проект, финансиран по Оперативна програма „Околна среда“, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На кратката церемония по връчване на ключовете за новите придобивки присъства заместник-министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов. Той отбеляза загрижеността на директора на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ главен  комисар Николай Николов за техническата обезпеченост на служителите си във всяко отношение и благодари на всички положили необходимите усилия по изпълнението на дейността, заложена в проекта, и даде висока оценка на работата им.

Главен комисар Николай Николов пожела на колегите си да ползват специализираните автомобили  безаварийно и да се възползват от възможностите им оптимално. Той посочи, че фирмата доставчик  е спазила всички условия и в срок е предоставила високопроходимата и надеждна техника, която ще бъде от голяма полза на структурите на пожарната.

Представителят на фирмата доставчик изрази надежда пикапите да служат вярно на пожарникарите, като се ангажира да ги поддържат в техническо състояние, отговарящо на нуждите на ГД „Пожарна безопасност  и защита на населението“.

Гл. комисар Николай Николов: Пожарната е на бойна нога

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1333 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини