Младенов обеща: На всички, пострадали от земетресението ще им помогнем

  • 22 май 2012 11:20

  • 508
  • 0
Младенов обеща: На всички, пострадали от земетресението ще им помогнем
©

Агенцията за социално подпомагане ще изпълни ангажиментите си към засегнатите от земетресението социално слаби семейства, обеща в Пазарджик министърът на труда и социалната политика Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко.

"От Агенцията по социално подпомагане днес ще направят пълен обход и преглед, ще се видят с местната власт, така че ще си изпълнят ангажиментите, това, което ако имат нужда нещо хората и ще бъдат подпомогнати. Нека да видим първо какво е положението и тези хора, които се нуждаят от спешна помощ, ще я получат чрез Агенцията по социално подпомагане. Не спахме цяла нощ, но аз се надявам всичко да е наред от тук нататък.

Мисля, че в Перник трябва да направят оглед нашите социални работници и въобще в цялата страна, ако има някакъв проблем, нека да се обръщат към нашите служби по социално подпомагане, за да може ако има нужда някой от спешна помощ, за да може да я получи", каза Тотю Малденов, информира БНР. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
508 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини