Министър Кузманов награди медалистите от Световното първенство по спортна аеробика

  • 16 юни 2021 09:41

  • 212
  • 0
Министър Кузманов награди медалистите от Световното първенство по спортна аеробика
© ММС

Министърът на младежта и спорта Андрей КузмановАндрей КузмановАндрей Георгиев Кузманов получава средното си образование в Централното спортно училище връчи почетни плакети на ММС на медалистите от Световното първенство по спортна аеробика. Това съобщават от пресцентъра на ММС.

На Шампионата в Баку (Азербайджан) българските състезатели извоюваха два медала. В категория „Тройки“ Антонио Папазов, Дарина Пашова и Тихомир Баротев триумфираха със световната титла, като след тях се наредиха представителите на Унгария и Румъния.

Министър Кузманов награди състезателките по карате Александра Стублева и Ивет Горанова

В индивидуалната надпревара при жените Пашова извоюва сребърното отличие, а Ана-Мария Стоилова и Антонио Папазов останаха на 5 стотни от бронзовите медали при смесените двойки.

Министър Кузманов пожела успешна подготовка и постигане на спортните цели на нашите състезатели, които през септември ще участват в Европейското първенство по спортна аеробика в Пезаро, Италия, а месец по-рано ще се представят на Международния турнир „Пловдив Къп“.

Почетен плакет от министър Кузманов получи и Димитрина Къндева, която е треньор на националния отбор и председател на Съюза по аеробика България.

Novini.bg
212 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини