Андрей Кузманов встъпи в длъжност като министър на младежта и спорта

  • 12 май 2021 13:37

  • 393
  • 1
Андрей Кузманов встъпи в длъжност  като министър на младежта и спорта
© ММС

Министърът на младежта и спорта в служебното правителство Андрей КузмановАндрей КузмановАндрей Георгиев Кузманов получава средното си образование в Централното спортно училище встъпи официално в длъжност и пое поста от Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във. Церемонията се състоя в сградата на министерството.

„Разчитам и ценя професионализма на хората в моя сектор. Ще работя прозрачно в интерес на обществото и ще се опитам да подобря още повече работата на министерството. Не може да става и дума за реваншизъм“, заяви министър Кузманов.

Андрей Георгиев Кузманов получава средното си образование в Централното спортно училище „Олимпийски надежди“, а след това завършва Националната спортна академия в София през 1991 г. Дипломиран учител е по физическо възпитание и треньор. Магистър е по „Физическо възпитание“.

Борисов предаде властта, изненадващо похвали Радев за подбора на служебния кабинет

Бронзов медалист от Европейското първенство по модерен петобой през 1985 година, многократен републикански шампион по плуване и модерен петобой. В професионалния си път се е занимавал с анализиране и ръководене на учебно-тренировъчен спортен процес по модерен петобой, организация и провеждане на състезания. Бил е треньор по модерен петобой в различни спортни клубове.

Има опит в частния сектор на ръководни позиции в областта на търговията, производството, услугите, маркетинга и рекламата.

Президент е на Европейската конфедерация по модерен петобой, председател на Българската федерация по модерен петобой и на Балканската конфедерация по модерен петобой. Член е на Комитета по бизнес въпроси на Международната федерация по модерен петобой.

Novini.bg
393 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
бкп в белене!

2021.05.12 | 13:45

1
току виж нереза кралев поотслабне малко...

Добави коментар

Водещи новини