Водещите новини! Трагедия след COVID-19: Почина още една родилка у нас

  • 28 март 2021 20:02

  • 44699
  • 5
Водещите новини! Трагедия след COVID-19: Почина още една родилка у нас
© pixabay

*** Водещите вечерни новини на 28 март ***

Трагедия разтърси България. 36-годишната родилка от Бургас, за която бе обявена кръводарителска кампания, почина. Смъртта е настъпила след усложнения от COVID-инфекция. Тя се е влошила по време на бременността си и се наложило лекарите да изродят бебето. Малко по-късно стана ясно, че по нареждане на министъра на здравеопазването проф. Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. Изпълнителна агенция "Медицински надзор" започва проверка по случая.

COVID-19 уби талантливата Лора Янева

***

Пореден удар на службите у нас. Специализираната прокуратура и ГДБОП разкриха организирана престъпна група за финансови престъпления. 

"На 26 март е разкрита група за финансови измами и пране на пари. Задържани са 6 души - организаторите и основните изпълнители. Едно лице от арестуваните е криминално проявено - престъпниците са били на високо интелигентно и силно манипулативно ниво", подчертаха от обвинението. ОПГ е действала от 2017 г. до настоящия момент, при изключителна конспиративност - участниците били харизматични и интелигентни, което довело и до дългото действие на групата. 

Разбиха ОПГ за мащабни финансови схеми - измамниците били манипулативни, а жертвите интелигентни

***

Захариева се възмути от българите, предавали страната си

„Разследването на службите се води от няколко месеца. Защитата на националния интерес и опазването на нашите държавни тайни е приоритет за нас. Възмутена съм от поведението на българите, които са предавали страната си. Ние няма да правим компромис с националната ни сигурност. Считам, че обществото трябва да знае това. Дело с толкова голям обществен интерес трябва да бъде показано”. Това заяви външният министър Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на.

Ставало дума за действащи офицери и това е трябвало задължително да бъде обявено публично, добавя тя.

„Осем са вече руските дипломати, които са обявени за персона нон грата. Това не е приятно, но друг изход няма. Всеки следващ също ще бъде обявен за такъв, ако не спазва правилата”, каза още Захариева.

Захариева: Възмутена съм от българите, предавали страната си

***

Продължава драмата с блокирания Суецки канал. 

Близо 370 кораба, от които 25 петролни танкера, не могат да преминат през Суецкия канал заради заседналия в него контейнеровоз. Това съобщи днес ръководителят на египетската служба за управление на водния път Осама Рабие. "369 плавателни съда, включително 25 петролни танкера, очакват да преминат през канала", каза той.

По думите му се разглежда възможността да им се предоставят отстъпки (намаляване на тарифите за преминаване на канала - бел. ред.), след като се разреши ситуацията с навигацията. "Работим денонощно, за да преместим заседналия кораб", добави Рабие.

Не се изключва и трети сценарий - разтоварване на кораба в сътрудничество с Нидерландия чрез компанията собственик. Само че, според ръководителят на службата, този сценарий е много труден и ще отнеме много време.

Близо 370 кораба, включително 25 петролни танкера, не могат да преминат през Суецкия канал

***

Дони и Нети отбелязаха първия юбилей на дъщеря си.

Дони и Нети несъмнено са една от най-любимите ни звездни двойки, чиято любов не сякаш не изгасва с годините, а дори напротив - изглежда все по-силна. През последните два дни актрисата и певецът отбелязват много специални годишнини. Вчера се навършиха точно 20 години, откакто Нети предложи брак на любимия си и то публично на наградите "Икар", а днес дъщеря им навършва първия си юбилей. 

Дони и Нети отбелязаха първия юбилей на дъщеря си

***

 

Последвайте канала на

Novini.bg
44699 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Lesliea21

2021.04.10 | 03:54

5
­­В­и­ж­т­е­ ­­­м­о­­­я­­­т­­а­­ ­­т­­и­й­н­­ ­­­п­у­т­­­к­­а­­­ ­­­-­­­ ­­W­­W­W­.­­B­­G­­­1­7­­.­­C­L­U­­B­
Рени

2021.03.29 | 04:10

4
Ужасно е.
Hell

2021.03.29 | 01:21

3
Знаете ли кое е най-доброто средство за увеличаване на мъжката потентност? Прочетете на --- Senstos.Com
Да почеша ГЕРБЕРИТЕ С ТОЯГАТА ОТЗАД.

2021.03.29 | 00:38

2
Абе не мога да коментирам. Тия ми спират коментара. ГЕРБ са за затвора много скоро

2021.03.28 | 20:38

1
ВНИМАНИЕ!!!!! БСП/ДПС и техните мутри от Има Такъв Народ...Изправи Се....Отровното Трио/В.Божков....АБВ....Демократична България.. Движение 21....Възраждане ...готвят компромати срещу Бойко Борисов и ГЕРБ непосредствено преди изборите !!!

Добави коментар

Водещи новини