Методи Лалов: Кметът на район “Красно село”е създала морално недопустим прецедент

  • 24 февруари 2021 14:16

  • 1659
  • 5
Методи Лалов: Кметът на район “Красно село”е създала морално недопустим прецедент
© Булфото, архив

Кметът на район “Красно село” г-жа Станиславова е създала морално недопустим прецедент, определяйки сама себе си за ръководител на проект, получаващ допълнително заплащане по изпълнявана от районната администрация европейска програма. Това коментира Методи Лалов, председателят на групата на Демократична България в Столичния общински съвет (СОС).

"Като гражданин и общински съветник очаквам от всеки един човек на публичен пост ясни, категорични и мотивирани отговори за неговото обществено значимо поведение, независимо от коя политическа сила е той. Още повече очаквам такива отговори от хората от демократичната общност, към която се присъединих преди почти година и половина, за което напуснах поста си на съдия в Софийския районен съд с цел да участвам със собствените си усилия за промяната на обществено-политическите порядки у нас. От известно време наблюдавам поведение от страна на кмета на район "Красно село" Росина Станиславова, което е в разрез с разбиранията ми. Изключително много съжалявам! Надявам се тя да е способна да носи отговорност за поведението си", написа общинският съветник във фейсбук.

От ДБ взеха решение да свалят подкрепата си от Расина Станиславова и ще дарят пари на SOS детски селища.

"Демократична България" свали доверието си от кмета на р-н "Красно село"

Скандалът с кмета на р-н "Красно село" избухна, след като председателят на финансовата комисия Георги Георгиев от ГЕРБ обяви, че има подадени сигнали за злоупотреби с евросредства за "Патронажна грижа". Помощта е за възрастните хора по време на пандемията.

В социалните мрежи пък много граждани се оплакаха, че развитието на "Красно село" не върви, откакто Станиславова е станала кмет. 

Novini.bg
1659 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Sallya22

2021.04.10 | 03:57

5
­­В­и­­­ж­­­т­е­­­ ­­­м­­­о­я­­т­а­­­ ­­­т­­­и­й­­н­­­ ­­п­­­у­­т­­к­а­­ ­­­-­­ ­W­­W­­W­­­.­­­B­G­­1­7­.­C­­L­­U­B­­
Рядко нагъл индивид-бивш съдия!

2021.02.24 | 15:25

2
Този използваше Ковид карантината миналата година и уш разнасяше храни на възрастни, а им раздавал агитационни материяли на ДБ - "Дай България", и мамел хората, че продуктите са от партията, а те от общината. Нагъл и безскрупулен.
Лалка

2021.02.24 | 17:03

4
Ми те не са и от общината, ами са при по европейска програма. Ами сега?
А ти какво

2021.02.24 | 16:58

3
лайно си. Лъжец.
и ко

2021.02.24 | 15:19

1
Точно този нагъл съдия с поведението си ли тръгна да търси сметка на другите. И той като съдия ще каже, че не се е ползвал с неморални облаги заради статута си ли?

Добави коментар

Водещи новини