Методи Лалов подаде заявление за напускане на групата на ДБ в СОС

  • 18 януари 2022 13:03

  • 1253
  • 5
Методи Лалов подаде заявление за напускане на групата на ДБ в СОС
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Току що подадох по електронен път заявление за напускане на групата на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" в Столичния общински съвет, съобщи общинският съветник Методи Лалов в профила си във Фейсбук.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 31553

"Моят ангажимент е към гражданите, а политическите формации винаги съм разглеждал като инструмент за постигане на правова и демократична държава. Затова ще продължа да отстоявам и защитавам спазването на правилата и обществения интерес като общински съветник без принадлежност към политическа група", посочва той.

Методи Лалов беше изключен от партията "Да, България" през миналата седмица.

Методи Лалов с коментар за изключването му от "Да, България"

В заявлението за напускане, изпратено до СОС, Лалов посочва, че считано от днес, 18 януари, напуска политическата група на общинските съветници от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" в СОС.

На 8 септември 2021 г. той е подал оставка като председател на тази група, поради различие с част от практиките на мнозинството в нея, инспирирани и подкрепяни от ръководствата на партиите в коалицията "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от - обединение", пише Лалов. "Впоследствие, като реакция на несъгласието ми с недемократичното и противоуставно управление на политическа партия "Да, България", незаконосъобразно беше прекратено членството ми в партията. С оглед на това вече не съществува политическа логика и основание да продължа да бъда част от политическата група на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от - обединение" в СОС", посочва в мотивите си Методи Лалов. Той декларира, че ще продължи да осъществява функциите си на общински съветник без принадлежност към политическа формация.

 

Повече за Коронавирус

corona
Константин Тодоров
1253 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2022.01.18 | 17:10

5
Лало неси за в политиката.Започнешли дасе мислиш за голям.Бегай далеч.
Вико

2022.01.18 | 15:19

4
Очаквам медийната войната между двамата "умнокрасавци" Лалов и Иванов с голям интерес хахахха Ще си мерят псевдовеличието явно хаххаха

2022.01.18 | 15:18

3
И тоя е капут, и бившите му ортаци също.
Пини дървено човече

2022.01.18 | 13:46

2
И това било събитие???Двама кретени с мания за величие и селски наполеонов комплекс се скарли и това е събитие,това е новина!!!А стита!!!
Пини дървено човече

2022.01.18 | 13:45

1
И това било събитие???Двама кретени с мания за величие и селски наполеонов комплекс се скарли и това е събитие,нова е новина!!!А стита!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини