Не искам да казвам „Казах ли ви!“, но… Казах ли ви!

  • 05 февруари 2021 18:08

  • 26769
  • 0
Не искам да казвам „Казах ли ви!“, но… Казах ли ви!
© Булфото(архив)/ Колаж: Novini.bg

„Нека повече хора да ме последват, защото трябва обединение СРЕЩУ ТАЗИ НЕЯСНА И НЕВЕДОМА СИЛА, КОЯТО НЕ ЗНАМ КАКВА Е, НО ТЯ СЪЩЕСТВУВА. Целият свят се е побъркал…“
 

~доцент Мангъров

 

За някои неща предпочитам да не съм бил прав, само че, както има една поговорка: ако кряка като патица, ходи като патица и изглежда като патица, най-вероятно е патица. 

Някой неща просто са свръх очевадни, че да не ги предвидиш. 

Да, някои хора „намазаха“ от пандемията. 

Преди пандемията доцент ви Мангъров, дами и господа, беше неизвестен. Започна пандемията, всички се шокираха, ама не знаеха какво да правят – имаха агресия, ама как се изкарва агресия върху един вирус? И тогава на някои хора им хрумна… ще ви тъпчат с „алтернативни истини“, за да ги забележите. Реклама. Доцент ви Магнауров такава реклама си направи по време на тая пандемия, че никакви пари не могат да я купят. Само като ви тъпчеше с „алтернативни истини“. 

Айде сега, се замислете – възможно ли е възрастен човек да повярва на това, че ЦЕЛИЯТ СВЯТ, всички правителства – от Русия до САЩ, които са политически и идеологически врагове, от Китай до Холандия, от Нова Зеландия до България – са се обединили в тая гига-мега-лъжа, само за да ви сложат маските и да ви затворят моловете? 

Това е като вярването на плоскоземците, че всички, ама ВСИЧКИ капитани и моряци на тая планета са обединени в заговор, за да не ви кажат, че Земята е плоска и има ръб и край. Тоест от капитаните на подводниците на САЩ и Русия до последния мътен мозък на рибарско корито, който има диплома за трети клас, 14 зъба и 12 пръста – общо на ръцете и краката, всички те са замесени в заговора да не ви кажат, че Земята е плоска. И всички успяват да пазят тайната! 

Ето на това ниво сте, да. 

Вижте пак изказването: „НЕЯСНА И НЕВЕДОМА СИЛА, КОЯТО НЕ ЗНАМ КАКВА Е, НО ТЯ СЪЩЕСТВУВА. Целият свят се е побъркал…“

Не я знаем, дами и господа, но съществува! Вервайте ми! Вещици, илюминати, рептили, сатанисти, сили, нечисти, невидими, всевиждащи очи, символи и окултни тайни общества, дим и завеси, мрачна музика, светкавици и тътен. 

Доцент ви Мандрагъров съвсем за канарчета ви е взел, ако питате мене. Но щом се ловите, сте си точно за това „отделение“, в което вече десетилетия живеете. 

Докато има балъци, ще има и тарикати. А за вас дори не се налага човек да се старае много, че да ви излъже, мятате се да следвате „ловеца на духове“ доцент Макгаргов, както бабичка мята пачки през терасата за телефонни измамници. 

Доц. Мангъров: Нека повече хора да ме последват, за да им отворя очите за COVID-19

И е много показателно ето това: „Целият свят се е побъркал“. Ама, разбира се, че светът се е побъркал, вие пà! 

Имаше един виц преди време: Кара си мутрата джипа по магистралата и току по радиото съобщават: „… И един луд кара в насрещното по магистралата…“ Мутрата, отбягва поредната кола срещу себе си и казва: „Пф! Един! Те са цела колона бе!“

Та и Мандръсов и феновете му – и те така: целият свят не знае, не разбира, крив е, само ние знаеме! Ние сме прави, целият свят е крив. А има и една сила, не е ясно ква, ама я има, сигурни сме! 

Направи ли си реклама човекът? Направи си. Говори се, че посещенията при него са скочили в пъти. Посещения=$$$. Ако не ви е ясно това, значи не знаете как функционира съвременният свят.

Което пък изяснява защо мислите, че има една тайна, невидима сила, дето не я знаете, ама ще я борите. Да, има логика. 

Важното е да си в телевизора

След толкова много реклама, накрая и в политиката го натикаха.

Според мен, дори самият доцент Мандръсов не е подозирал колко далеч ще стигне „каскадата“ му

с тоя номер с „алтернативните истини“. Дори и той е изненадан, че чак до политиката го докара, той искаше само парички да прибере от увеличените пациенти. Но, както се казва: дават ли ти, вземай! Няма да ги върне добрите хора с предложенията, я! Балъците сте вие, не той. 

Но е много показателно ето това, което казва тук доцент ви Мангъров: „Това, което правя, го правя по неволя, защото виждате, че цяла година съм самотен малък човек. Кучето си лае, а керванът си върви“. 

Че не е много голям, е вярно, само че за другото ми се струва, че лъже: „…цяла година съм самотен малък човек. Кучето си лае…“ Това са пълни глупости и той май го знае. Има стотици хиляди последователи и точно неговата и тяхната позиции принуждаваха разхлабване на мерки, неносенето на маски от упорити хора (включително и любимият ви доцент, който беше сниман в градския транспорт без маска). Нека да не се лъжем, ако може, самотните малки хора никой не го кани в партии. Много добре знае какво е направил и колко влияние има. Ако ще се лъжем още преди да сме влезли в политиката, благодаря за кандидатурата…

Ако вярвате, че целият свят, цялата съвременна медицина е в грешка и всички правителства по света са в заговор, за да ви прецакат кефа баш на вас, ви пожелавам доцент Мандръсов премиер да ви стане, даже по-добре да върнете монархията и цар да си го направите. Е, да—няма да сте останали много до към края на десетилетието, ще ви редуцира сериозно, но пък ще сте весела компания. 

 

Докато има балъци, ще има тарикати!

Китай призна: измислихме COVID, за да сложим маска на Ганьо от Чепръчево, да му е гадно

Последвайте канала на

Александър Томов
26769 0

Водещи новини