Докато има балъци, ще има тарикати!

  • 09 ноември 2020 17:23

  • 8378
  • 0
Докато има балъци, ще има тарикати!
© Getty Images/Kaнал 3(архив)/ Колаж: Novini.bg

Нов понеделник, нов късмет! Да си припомним няколко неща от графата: „НАЛИ ТИ КАЗАХ!“ 

Както вирусите виреят в благоприятна хранителна среда, така и едни определени хора виреят в „благоприятна среда“. Тя се обуславя най-вече от наличието на голямо количество балъци, които да им вярват и да се оставят да ги водят за носа. „Хранителна среда“. 

Основен принцип във всяко разследване е „Следвай парите“.

Когато някой започне да се прави на много добър, заинтересован за обществото и добруването на хората… и най-важното – го прави публично с много камери, насочени в него… ми светва една червена лампичка в главата. 

Повтарях, повтарях, повтарях, писна ми да повтарям едно и също: преди пандемията не му бяхте чували името на доц. Мангъров, днес всички го знаят и ходят при него разни „фенове“, стават му пациенти. И си плащат, разбира се. 

Освен това казвах, повтарях, потретвах, писна ми да говоря едно и също: прави си реклама, името му ще започне да работи за него. Стар номер е това: да се правиш на вечна опозиция на масовото мнение (ДОРИ то да е мнението на науката), само и само да се правиш на интересен и да се популяризираш. 

Ето ви го днес доцента. Рекламно лице на препарат за „имунна система“. Някой да е изненадан? Всички световни научни общности се обединиха около това, че „стаден имунитет“ не се развива срещу COVID-19, имунитетът е кратък, а Швеция дори се отказа от политиката, която водеше в началото. Мангъроидите обаче едно си знаят, едно си баят. А, както всяка секта, лидерът им прави пари!

Казах и още нещо. Хванах се на бас, че рано или късно тоя доцент ще лъсне в нещо около някоя политическа партия или директно ще скочи в политиката. Ето ви първа стъпка, играе с АБВ. 

...

Той кариерата си я е наредил по план в главата си. А, че близките ви били умирали… 

Докато има балъци… виж пак заглавието. 

 

народе????

...

В една анти-Мангъров група във Facebook, която раобличава с хумор неговите „професионални“ изказвания, е публикуван този колаж. 

Но и коментарите не са за пренебрегване!

***

А сега няколко минути за тарикатите отвъд Океана. Няма как… Важно е подсещането, че никой тарикат не е на върха завинаги, винаги се сриват. За един доцент подсещане… не е важно, няма значение. 

На връщане от голф игрището към Белия дом, Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския беше посрещнат от по-голяма тълпа хора, показващи му среден пръст, отколкото беше тълпата преди 4 години, при встъпването му в длъжност. 

Междувременно адвокатът на Тръмп Руди Джулиани не спира да прави абсурдни гафове, дори след като си бръкна в гащите пред Бакалова. На пресконференцията, която прави, за да защити Тръмп и републиканската партия, настава пълна суматоха по две причини. Първо: по време на нея самият Руди разбира от медиите, че е излязъл официалният резултат и Байдън печели. 

Второ: екипът му се опитва да резервира супер-луксозния хотел „Четири сезона“ във Филаделфия, Пенсилвания. Само че се объркват и резервират „Четири сезона озеленяване“ – фирма за… ясно за какво. 

Getty Images

 

И канят журналисти, и самите те отиват на място и се оказва… че то е паркинг. Въпреки това пресконференцията започва. И представителите на медиите осъзнават в един момент, че се намират на паркинг зад „Четири сезона озеленяване“, между порно книжарница и крематориум… 

Телевизионният комедиен сценарист Зак Борнстийн написа в Twitter: „Мога 800 години да пиша шеги и пак няма да мога да измисля нещо по-смешно от това Тръмп да резервира „Четири сезона“ за голяма пресконференция и то да се окаже паркингът на „Четири сезона озеленяване“, между магазин за вибратори и крематориум“. 

 

Но това не спира феновете на Тръмп (че и в България) да не спират да го смятат за „Избрания“ или най-малкото да не спират да се лигавят от кеф, само като му чуят името, нищо, че той е пълна издънка и всичките му приближени са като него. 

Виж пак заглавието! Докато има балъци… 

Значи… събра ли се, гледат страшно, заплашително, като терминатор от екрана, страшна работа, тръпки да те побият… а до тях – вибратори и крематориум, по средата на тоя пълен цирк Руди започва да излиза съвсем от контрол, разбирайки, че неговият човек е загубил и сега май-май започват да го съдят – и за данъците, и за измамите с благотворителност за ветерани, и за неглижиране на задължения, и за отклоняване на федерални средства, и… за много други неща. 

Е,страшни са, спор няма…

Междувременно стана ясно, че Тръмпти Дъмпти се е обаждал на Мърдок по телефона посред нощ, за да му крещи защо неговата FOX News е съобщила, че е загубил изборите. И разговорът не е минал добре… 

Влиятелни републиканци призовават Тръмп да не се предава. Мелания "брои минутите" до развода си?

О, да – Мелания. Щях да забравя Мелания. Оказа се, че Мелания едва чака да свърши мандатът на Тръмпти Дъмпти, за да се разведе с него, а слуховете, че в последно време той използва нейни двойнички, защото тя не иска да го придружава, се разпалиха съвсем, когато една от двойничките се оказа НЕ-добра и НЕсполучлива! 

Шегите започват от: „Освободете всички Мелании! Нека тичат свободни!“ и стигат до: „Увеличение в безработицата във Вашингтон, след като всички фалшиви Мелании бяха освободени от длъжност!“ 

#FakeMelania 

***

И накрая: вече старо, но златно----няма как да НЕ го споделя!     ¯\_(ツ)_/¯ 

Проблемите на Тръмп, за които не подозираш…

#TheRealMelania

Последвайте канала на

Александър Томов
8378 0

Водещи новини