Коли и тирове закъсаха в преспи в Шуменско

  • 27 януари 2021 15:08

  • 1194
  • 0
Коли и тирове закъсаха в преспи в Шуменско
© Getty Images/Guliver (архив)

Много леки и тежкотоварни автомобили са закъсали след разклона за село Тимарево, към Хитрино, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Шумен.

На мястото са полицаи. Насочена е и снегопочистваща техника. Движението за тежкотоварните автомобили в участъка ще бъде спряно временно, до почистването му. Леките коли ще могат да преминават през с. Тимарево и да излязат на главния път, през долния изход и вход на Хитрино, уточняват от пресцентъра на полицията.

Закъсали автомобили, поради снегонавявания, има и до село Черноглавци. Получен е и сигнал за аварирали коли на пътя Плиска - Нови пазар. Пътник и водач на лек автомобил са потърсили съдействие от пожарната, за да бъдат евакуирани.

Пожарникари евакуират хора от закъсали автомобили в Шуменско, ограничаха движението по АМ "Тракия"

От полицията призовават водачите да шофират с повишено внимание, поради влошената зимна обстановка, да имат на разположение вериги, въже за теглене и достатъчно гориво.

Снегопочистването на някои пътища на територията на община Венец временно се преустановява, поради усложнената зимна обстановка и силния вятър, съобщиха по-рано от пресцентъра на ОД на МВР.

Последвайте канала на

Novini.bg
1194 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини