Пожарникари евакуират хора от закъсали автомобили в Шуменско, ограничаха движението по АМ "Тракия"

27 януари 2021 12:51

Пожарникари евакуират хора от закъсали автомобили в Шуменско, ограничаха движението по АМ "Тракия"
40 дни
© Булфото/Архив
2708 0

Екипи на пожарната са евакуирали десет души от пет автомобила, закъсали между селата Велино и Живково, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Шумен.

Сигнал за недобре почистен път между селата Черноглавци и Венец е приет преди малко в дежурната част на областната дирекция. Приет е и сигнал за катастрофирал лек автомобил на пътен възел "Диамант" на АМ "Хемус". От полицията призовават водачите да шофират с повишено внимание и скорост, съобразена с пътните условия.

АПИ с призив: Не пътувайте в Севроизточна България и през проходите

Временно е ограничено движението по автомагистрала "Тракия" - от пътния възел "Зимница" до Бургас, заради снегонавявания и намалена видимост. Това съобщиха от областната дирекция на МВР. Обходният маршрут е: село Зимница - "Петолъчката" - Карнобат - Айтос - Бургас, и обратно.

Пътят Варна-Добрич е затворен за автомобили над 12 тона, съобщиха от полицията в крайморския град. Изцяло е забранено движението по отсечката между селата Въглен и Каменар. По нея има аварирали в снега автомобили, на хората в които в момента се оказва помощ. Няма бедстващи.
В региона е затворен и пътят Варна-Кичево, където също има затънали в снега коли.

Филип Епитропов
2708 0

Свързани новини

Коментари (0)

Добави коментар

Добави коментар