Сняг заваля в София, обработват срещу заледяване улиците

  • 26 януари 2021 11:12

  • 1437
  • 4
Сняг заваля в София, обработват срещу заледяване улиците
© Булфото, архив

Във връзка със снеговалежа в София започна извършването на обработки със смеси срещу заледяване по всички трасета на обществения транспорт в районите на Столична община. На терен към момента са 123 стегопочистващи машини. В район Витоша се извършва и обработка на основни улици, както и стръмни участъци в кварталите.

В планината Витоша се извършва и опесъчаване на двата пътя „Драгалевци – Алеко“ и „Бояна – Златните мостове“.

Жълт код за силен сняг и дъжд за цялата страна за утре 

В момента градският транспорт се движи при зимни условия по обичайните си маршрути.

Днес се очаква снеговалежът да продължи, напомняме на всички шофьори да карат с автомобили оборудвани за движение при зимни условия и да шофират внимателно и със съобразена скорост.

Novini.bg
1437 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ето какъв идиот съчинява Новини.бг

2021.01.26 | 13:54

4
"ЕВРЕЙСКИ О.ТПАДЪК 2021.01.25 | 17:05 ТАКА ЛИ ЩЕ УПРАВЛЯВАМЕ ЕВРОПА?? ПРЕЗ ТУИТЪР И ФЕЙСБУК?? НЕЩАСТНИ ЕВРЕЙСКИ С.ВИНЕ.УТРЕ ЕВРЕИТЕ ОТ ТEЗИ САЙТОВЕ И НА ВАС ЩЕ РЕЗНАТ КРИЛЦАТА И ЩЕ ВИ БЛОКИРАТ,КАК ТОГАВА ЩЕ УПРАВЛЯВАТЕ ЕВРЕЙСКИЯ СЪЮЗ.И КАКВИ СА ТЕЗИ НОВИ РЕСТРИКЦИИ ??? ПЪЛНО СУСПЕНДИРАНЕ НА ВСИЧКО ГРАДЕНО С ХИЛЯДОЛЕТИЯ ЗА ПО МАЛКО ОТ ГОДИНА.ДА ИДВА НОВ ХИТЛЕР И ДА ВИ Е.Б.Е.М МАЙКАТА М.РЪСНА ЕВРЕЙСКА.РАЗСТРЕЛ ЗА ВАС БАРАБАР С ВЕЩИЦАТА МЕРКЕЛ И ТАЗИ ДЪРТА БАБИЧКА ГНУСНА УРСУЛА К.У.Р.В.А.Т.А". Коментарът е на собственика на Новини.бг. Това говедо нарича нас българите "славянски чифути", "свине", "евреи пред сапунерка".
НЕПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН

2021.01.26 | 13:32

3
СЪЗДАВАЩАТА РЕКЕТ РЕПРЕСИИ ХАОС КОРУПЦИЯ И ПРАНЕ НА ПАРИ ПАРТИЯ ГЕРБ И ПАРТИИТЕ НА ФАШИЗМА И РАЗЕДИНЕНИЕТО ВМРО, НФСБ и Атака ПОБЕДИХА ПРОТЕСТА ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТ ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА И БЕЗ БИЗНЕС ЗАЩОТО ФИРМИТЕ ИМ ФАЛИРАХА А И НЕ УСПЯХА ДА СИ ИЗПЛАТЯТ КРЕДИТИТЕ И СЕГА БАНКИТЕ ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯТ СЪС ТЯХ НО СЪС БЕЗДЕЙСТВИЕ И МЪЛЧАНИЕ НЯМА ДА ПОБЕДИМ НИТО ФАШИЗМА НА О.П НИТО МУТРАТА ОТ БИВШАТА СИК КОЯТО УСПЯ ДА ОТКРАДНЕ МИЛИАРДИ ЕВРО OT НАС И ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ И ТАКА СЪЗДАДЕ ТАЗИ КРИЗА
Какво ли ще се срине

2021.01.26 | 13:23

2
скапе, потъне, размести при поредния лек дъжд/сняг хахаха
АНОНИМЕН НО РЕДОВНО ПЛАЩАЩ ДАНЪЦИТЕ КЪМ ОБЩИНАТА

2021.01.26 | 12:52

1
КАТО ГЛЕДАМ СНИМКАТА ТАКА ИЗГЛЕЖДА ЦЕНТРАЛНАТА ЧАСТКЪДЕТО МАШИНИ НЕ МОГАТ ДА ИЗЧИСТЯТ СНЕГА! НО ЗАЩО КМЕТИЦАТА ИЛИ НЕЙНИЯ АНТУРАЖ ОТ Т.Н. "ИНСПЕКТОРАТ" НЕ САМО ОТ ТЕЗИ В ОБЩИНАТА А И ТЕЗИ КЪМ РАЙОННИТЕ КМЕТСТВА НЕ ВИДЯТ КАК СЕ ЧИСТИ С НАЕТИТЕ МАШИНИ И ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ НА ПЕРСОНАЛА!

Добави коментар

Водещи новини