Нидал Алгафари: Нека мислим преди да разпространяваме простотия на изтрещял месия

Нека мислим преди да разпространяваме простотия на изтрещял месия. Това написа във "Фейсбук" политическият пиар Нидал Алгафари. 

Ето и пълния пост на Алгафари относно конспиративните теории у нас: 

От известно време се появяват публикации в които се твърди, че световно правителство иска да умори седем милиарда от човечеството и да остане само един милиард. Това щяло да го извършат с ваксинацията за нови вирус.

Българите първи по конспирации за ваксини, кемтрейлс и COVID-19

АКО има такова правителство и Ако иска да унищожи толкова голяма част от населението на света, то защо им е да ваксинират, че след няколко месеца или година да измират хората. Много по-логично е да няма ваксина или още по-логично е да пуснат много по-страшен вирус, бацил, бактерия, с които лабораториите на военните по света са пълни.

АКО имат такова желание, то биха унищожили по принципа на Бърнард Шоу, онези, които са безполезни за обществото, а не работещите германци, швейцарци или шведи.

АКО има такова правителство и такова тяхно желание то много по лесно е да се случи през война там където няма ядрени оръжия или пък да унищожат ядрените арсенали първо и след това да ги въвлекат във война.

АКО има такъв заговор и те са така всесилни, дали ще приемем или не ваксините, те ще намерят друг начин да се справят с нелеката им задача.

Мнозина се притесняват, паникьосват и се тресат от страх, че може да ни чипират и така ще знаят всичко за нас. Задайте си въпроса и си отговорете, дали местните правителства и служби не знаят почти всичко за нас и сега без да ни чипират? Не е особена трудност да разберат почти винаги местонахождението ни. Не представлява затруднение да разберат всичко за битието ни, за странностите ни, за здравословното ни състояние, банковите ни сметки, любовите ни. Тогава от какво се притесняваме?

У нас конспиративните теории за COVID-19 продължават да са актуални

Някой твърдят, че ще ни роботизират да сме безчувствени и покорни. Роботизирането предстои на много голяма част от професиите. Ще изчезнат шофьорите, сервитьорите, продавачите, шивачите, кроячите, работниците, селяните и най-древната професия да не забравя- проституцията и още много, много занаяти, така както изчезнаха калайджиите, сарачите, гайтанджиите. Но пък ще се засилят компютърните специалисти, творческите личности, медиците.

„Всички сте овце!“ е мотото в държавата на гениите

Защо ли ще искат да го правят? За да си доставят удоволствието, че са богове и другите са безропотни роби ли? Всички знаем, как приключи робството и при римляните, при арабите, при европейците и при американците.

За това, приятели, нека мислим преди да се паникьосваме и разпространяваме поредната простотия и глупост на някой изтрещял месия.

Приятели, от известно време се появяват публикации в които се твърди, че световно правителство иска да умори седем...

Публикувахте от Нидал Алгафари в Сряда, 2 декември 2020 г.

Коментари

 1. 2021.01.03 | 11:30
  Алгафари най вероятно знае как Борисов подарява постове ,поръчки ,бизнеси ,щом си мисли ,че може да подарява и президентски пост , но забравя,че президента се избира пряко от народа , а този е избран с над 2 милиона гласоподаватели и няма как Алгафари да знае какво мислят хората за речта на президента , а той не излъга нищо -просто каза това което хиляди хора го мислят и преживяват. Това ,че този господин умее бързо да се нагажда според това кои са силните на деня и почва да ги величае не значи ,че някои му вярва на глупостите! ПС: Относно повечето книги, които е написал преди "подаръка" който е получил от ББ: ЕВАЛА!
 2. 2020.12.02 | 17:07
  Шта ега у Дибила Недалски. Жена ти хубаво кляка
 3. 2020.12.02 | 17:06
  Ти лапай на Боко саламя
 4. 2020.12.02 | 15:11
  Абсолютно точно и на място. Личи си че мисли и то самостоятелно.... Не като другите.....
  1. 2020.12.02 | 16:05
 5. 2020.12.02 | 15:44
  Човека мисли, не като протестърите под знамената на Посран Бабикян!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет