Започва коледна инициатива "Подари на непознат"

От днес започва петото издание на коледната инициатива на Община Троян "Подари на непознат", която ще продължи до 20 декември, съобщават от администрацията. Заради високия интерес, добрите резултати в предходните години и тежката ситуация през 2020 г., община Троян отново ще реализира кампанията си.

През ноември, чрез допитване до директори на училища, кметове на населени места от общината, директори на институции, граждани, е изготвен списък с над 70 човека с различни потребности - от храни, дрехи, обувки и др.
Всеки, който желае, може да подпомогне като закупи необходимия подарък и го занесе в Информационно-културния център в Троян. Необходимо е подаръците да са опаковани, а на опаковката да има информация за кое лице от списъка е.

Коледен базар на открито отвори врати във Велико Търново

Приемат се само нови, неупотребявани дрехи, играчки и други предмети и само дълготрайни, фабрично пакетирани хранителни продукти с упоменат срок на годност. Не се приемат парични средства, освен в случаите, в които дарителят желае лично да връчи определена сума на лицето, което е избрало от списъка.

От Общината припомнят, че кампанията "Подари на непознат" вече има и своята страница в социалната мрежа Фейсбук с актуална информация.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет