Ученици от Езиковата в Ловеч дариха събраните средства от благотворителен концерт

Ученици от Профилираната езикова гимназия "Екзарх Йосиф Първи" в Ловеч дариха събраните 4500 лева от благотворителния фестивал в двора на Бившата казарма.

Даряването стана в началото на общинската сесия на 29 октомври, която се проведе в салона на Ловчанското читалище „Наука-1870“.

С вълнуваща възстановка припомниха началото на Езикова гимназия в Ловеч

Част от общата сума - 2500 лева, бяха за подпомагане на Десислава Иванова и бяха получени от баща й Николай Николов. Другите 2000 лева за в помощ на Общинския фонд за подпомагане на новородените деца. С тези средства ще зарадваме 100 новородени, уточни при получаването кметът Корнелия Маринова. Тя припомни, че кметът на Община Севлиево всеки път предоставя сцената безплатно за благотворителни каузи.

„Пожелавам ви да бъдете все така сърцати и в помощ на нуждаещите се, желая оздравяване на Деси и още много новородени деца в Ловеч“, завърши кметът Корнелия Маринова. В концерта на 22 октомври участваха настоящи и бивши ученици на гимназията. Входът за изявата бе 5 лева за възрастни и 2 лева за ученици, съобщиха от пресцентъра на община Ловеч.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет