Прощаваме се със Силва Зурлева

  • 06 януари 2020 14:01

  • 10235
  • 2
© Novini.bg

Десетки близки, приятели и колеги се събраха в столичния храм “Света София”, за да си вземат последно сбогом с известната журналистка Силва Зурлева, предаде репортер на Novini.bg.

На поклонението присъстваха водещите в Нова телевизия Гала, Николай Дойнов и Васил Иванов, бившият директор на БНТ Константин Каменаров, Мия Сантова и Деси Банова, Кремена Халваджиян. От страна на политиците дойдоха кметът на София Йорданка Фандъкова, Соломон Паси, Румен Петков и Красимир Премянов. 

Приятели и колеги скърбят за Силва Зурлева

Припомняме, Силва Зурлева почина при нелеп инцидент навръх 1 януари в къщата си в благоевградското село Ковачевица, след като падна по стълбите. Зурлева е бивш член на Борда на директорите на Нова телевизия. Тя е български филолог и журналист. Завършила е СУ „Климент Охридски“ със специалност българска филология и новогръцки език и литература.

"Това е една голяма загуба за журналистиката в България, за приятелите ѝ и за семейството ѝ. Работихме близо 30 години със Силва Зурлева, основно в Нова телевизия. Трябва да гледаме напред. От нещата, които правихме заедно, може други хора да се запалят и да направят някакви нови неща и миналото да тръгне към бъдещето", каза бившият външен министър Соломон Паси.

"Бяхме приятели със Силва Зурлева. Липсва ми ужасно. Надявам се да е на едно по-добро място", заяви Константин Каменаров.

"Силва беше човек с много добро сърце, слънчев и усмихнат. Ще я запомним такава. Имахме много прекарсни и човешки взаимоотношения. Невероятно позитивен, усмихнат и слънчев човек", разкри кметът на София Йорданка Фандъкова.

 

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
10235 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Седесарка,

2020.01.06 | 18:02

2

майната й.

bla bla

2020.01.06 | 16:42

1

... несъмнено тя знаеше много ! ....колко удобно , случайно падане от стълби ...

Добави коментар

Водещи новини