Възрастни и хора с увреждания в община Кубрат получиха хранителни продукти за Коледа

  • 24 декември 2019 16:45

  • 673
  • 0
Възрастни и хора с увреждания в община Кубрат получиха хранителни продукти за Коледа
© Община Кубрат

Възрастни и хора с увреждания в община Кубрат получиха подаръци и хранителни продукти за Коледа, съобщиха от общинския пресцентър.

Те са купени със събрани средства от благотворителна кампания на търговска верига, към която е и потребителната кооперация в общината. Със стоки от първа необходимост, с нови комплекти игри, лакомства и с коледно тържество са зарадвани настанените в Дома за възрастни хора край село Тертер.

Пакети с хранителни продукти са раздадени и на членовете на дружеството на хората с увреждания в село Беловец. Клубът е получил като дарение и книги. Миналата седмица продукти са дарени също на потребителите на Дневния център за пълнолетни с увреждания в Кубрат. 

Днес е Бъдни вечер!

Кметът на общината Алкин Неби благодарил на търговската верига за жеста, като заявил, че дарителската й мисия отново е изиграла ключова роля и това трябва да се уважава и цени. Въпреки, че дарението не може да достигне до всичките 1700 човека с увреждания в общината, то е показателно и може само да затвърди значимата роля и популярността на организацията, допълнил кметът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
673 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини