Румен Радев и Десислава Радева ще присъстват на благотворителния спектакъл "Българската Коледа"

  • 24 декември 2019 13:00

  • 1569
  • 6
Румен Радев и Десислава Радева ще присъстват на благотворителния спектакъл "Българската Коледа"
© Булфото (архив)

На 25 декември, сряда, президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и неговата съпруга Десислава Радева Десислава Радева Десислава Радева е съпругата на действащия президент на Република България Румен Радев. Родена ще присъстват на традиционния благотворителен спектакъл „Българската Коледа“, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Концертът ще се проведе от 20.00 часа в Народния театър „Иван Вазов“ и ще бъде излъчен пряко по Нова телевизия, Българското национално радио и БНТ Свят. Седемнадесетото издание на благотворителната инициатива си поставя за цел да подпомогне лечението на конкретни деца и да осигури високотехнологична медицинска апаратура за диагностика, лечение и рехабилитация. Тази година спектакълът се реализира от екипa на „Dream Team Productions”. Oт сцената на Народния театър изявени български музиканти, танцьори, спортисти, актьори и журналисти ще подкрепят благородната кауза.  

"Българската Коледа" помага на шестгодишния Юли от Видин

Наум Шопов и Петър Милошев ще бъдат водещи на спектакъла „Българската Коледа“, а в благотворителния концерт ще вземат участие известните български изпълнители Миро, Орлин Горанов, Графа, Любо Киров, Люси Дяковска, Фондацията, Теодосий Спасов, Веско Ешкенази, Виктория Георгиева, Печенката и Деси Тодорова, Еделина Кънева, танцьорите Джорджия Кънчева и Антон Кандауров, вокална група Бон-Бон, Детски хор на Българското национално радио и солисти от „Северняшки ансамбъл“ Плевен.

Украсиха елхата в Президентството

Актрисата Диана Димитрова, певицата Поли Генова, актьорите от Народния театър – Деян и Дарин Ангелови, Бойка Велкова, Радина Кърджилова и директорът на театъра Мариус Донкин, д-р Неделя Щонова и Националният ансамбъл по художествена гимнастика също ще са сред застъпниците, които ще призоват за съпричастност и подкрепа. Участие в спектакъла ще вземат и журналисти от Нова телевизия, Българската национална телевизия и бТВ. По време на концерта ще бъдат разказани историите на деца, чието лечение и рехабилитация се подкрепят   от благотворителната инициатива.

Допълнителна информация за „Българската Коледа“, както и  начините, по които може да бъде направено дарение, са посочени на интернет-страницата на благотворителната инициатива: www.bgkoleda.bg.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1569 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Шапкарев

2019.12.24 | 13:33

1

Много е тъп фатмака.
От всичко разбира и акъл дава.
Да пази господ от такъв комунист.

IOLO DENEV!

2019.12.24 | 15:22

6

AZ MNOGO SE KEFA NA KOMENTARITE ZA RADEV ! ...LI4I SI 4E VI BURKA V G...!!!

2019.12.24 | 15:16

5

СЕЛЯНИЯ ДО ШИЯ

2019.12.24 | 15:13

4

КОН И КОБИЛА

Веселин

2019.12.24 | 15:04

3

ОТВРАТ. Точно по празниците не ги по казвайте тези олигофрени.

От далеч

2019.12.24 | 13:36

2

Си личат селтаците радеви! Само им вижте стойките и физиономиите.

Добави коментар

Водещи новини