Младен Маринов потвърди за задържаната българка в Италия

  • 20 декември 2019 11:30

  • 894
  • 0
© Novini.bg

Информацията излезе вчера през късния следобед. Ние чакаме официалните канали за потвърждение и такова получихме, че българска гражданка е задържана на територията на Италия, която е постоянно пребиваваща там. Това заяви пред журналисти вътрешният министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, по повод мащабната операция на италианската полиция и прокуратура срещу мафията, в резултат на която бе задържана и българска гражданка, предаде репортер на Novini.bg

,,Към момента това е информацията, която ни е предоставена от италианските колеги. Тя е с мярка ''домашен арест'' и предстои да бъде разпитана по водещото разследване'', добави министър Маринов.

Арестуваната българка при спецоперацията в Италия е свързана с важна мафиотска фамилия

,,Колегите извършват проверка и в момента, в който получим разрешение от италианската прокуратура, тогава ще дадем повече информация, тъй като спазваме принципите на партньорство. Няма как да споделим допълнителна информация, ако италианските власти изрично не разрешат'', каза още вътрешният министър.

Последвайте канала на

Novini.bg
894 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини