Частично добра новина за жителите на Перник

  • 29 ноември 2019 08:09

  • 5521
  • 8
© Булфото (архив)

Имаме частично добра новина. Водният режим в града започна да дава резултат и водното ниво на язовир "Студена" леко се покачи. Надяваме се, че като започне снеготопенето, защото язовира се захранва главно от него, водното ниво ще се възстанови. Също така се надявам, че новото ръководство на ВиК дружеството като стъпи в длъжност ще започне незабавно работа по проблемите с авариите в града. Трябват ни повече аварийни екипи, за да се справят с проблема с множеството аварии. Дори от Общината сме открили гореща телефонна линия и препредаваме сигналите към тях. Това заяви кметът на Перник Станислав Владимиров е ефира на БНТ.

Градоначалникът на града призова перничани да бъдат пестеливи с питейната вода. "Трябва да кажа, че съгражданите ми се дразнят, че питейната вода изтича по улиците на града, заради многото аварии, а те трябва да я пестят", каза още Владимиров.

Спешна среща на Цацаров и Гешев с кмета на Перник

Той благодари на държавата за бързата реакция при поискването на минерална вода от държавния резерв. "Тя вече е разпределена на места - в детски градини и училища", каза още той.

Що се отнася до река Струма и червеният цвят на водите ѝ вчера, той заяви, че веднага е започната проверка. "Понякога хващаме виновниците за замърсяването ѝ, но понякога не можем да го установим. Реката не може да е в подобно състояние", отсече той.

Вяра Церовска: Направих твърде много за Перник

Последвайте канала на

Калина Христова
5521 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Alex2

2019.11.29 | 15:41

3

Тия пияници ще се усмърдят бре

2019.11.30 | 12:46

8

Те много отдавна си намирисват

Рокаджия

2019.11.29 | 23:14

7

Браво на Съвестта на форума.Браво!!!!

Cъвестта на форума

2019.11.29 | 23:09

6

Тези комуноидити не трябва да се пускат в нар.с-е.Те вече са осъдени като,терористи и садисти.Те са избили най-качественият ГЕН на Б-я.Герберите не го ли знаят това?.Но не обелват дума за това че цялата шаика е направена от червена сперма и сега спират развитието на Родината ни а всичките и техните отрочета трябваше да са в Белене

Бай боцко

2019.11.29 | 09:42

2

Приказка за ремонта на язовирчето.... Имало едно време една кметица тя се договорила да се направи ремонт на язовир без да се източва, макар да е било доста по - скъпо. Фирмата пък се договорила с кметичката да направят ремонта , като източат язовира, че било по евтино, но все едно правят ремонта, като не източват язовирчето. И по този начин да приберат едни парички и да си ги разделят.

2019.11.29 | 17:58

5

А Вие защо последните 30 години от 70-те не направихте нищо.Можехте вместо да си пазарите за комисиони и да крадете да подмените поетапно част от тръбите.

Объркан си !

2019.11.29 | 16:58

4

Добре е, че има такива като теб, дето да ни кажат истината !

А ще ти осветлиш ли по въпроса, защо над 70% от водата на Перник, тече извън водопровода?!

Пак ли кметицата на ГЕРБ е виновна за факта, че тръбите на водопровода, са каменинови и са на 70 тодини и защо през това време, никой не ги е сменял ?

Ще ти помогна, ако се затрудняваш !

Умните псевдокомуунисти от мафиотската БКП-БСПрестъпници, докараха България до там, че да няма пари за нищо, камо за безумно скъпата подмяна на цял градски воден цикъл !

Сега на невежите, като теб, ГЕРБ са им виновни за всичко !

Продължавайте да гласувате за БСП-БКПрестъпници и всичко ще се "нареди" така, както винаги е било при техните "куци" и разсипнически управления !

2019.11.29 | 08:25

1

И реката като кмета

Добави коментар

Водещи новини