Един от отговорните за пожара, обхванал АМ ''Струма'': Вината не е само моя

Тези материали са от няколко години тук и не само фирмата ми има вина. Безсъвестни граждани също хвърлят боклуци и автомобилни гуми. Това заяви пред камерата на Нова телевизия собственикът на цеха, чиито материали предизвикаха пожар и който впоследствие нанесе щети на част от подпорите на АМ ''Струма'' в района на Дупница.

В момента магистралата е затворена за движение, предстои да се направи оценка на щетите, след което тя ще претърпи и ремонт.

Собственикът призна, че фирмата му не е имала разрешение от властите да си изхвърля отпадъците в района под магистралата.

,,Нямаме такова разрешение, но това е най-близкото място. Никой никога не е идвал да ни прави забележка. Единствено от РИОСВ идваха и ни заявиха, че трябва да разкараме тези материали и ние започнахме да ги махаме. Точно това правехме и вчера, когато избухна пожарът'', посочи собственикът.

,,Материалите не са опасни, това са суровини, които не предизвикват никакъв интерес. Опаковките от лекарства са на друго място'', допълни още той.

Коментари

 1. 2019.08.15 | 09:14

  Никой никога не им е правил забележка, само РИОСВ !? Как може да има толкова прости хора не мога да разбера!

 2. 2019.08.14 | 08:23

  Тези сега да платят възстановяването на магистралата, да платят глоба за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци, да им вземат разрешителни и лицензи, да бъдат бити заради вопиющата тъпота и наглостта с която ни облъчват, да бъдат тикнати в затвора и там да не видят светлина до края на живота си. Какви долни хора, че и лъжат така сякаш нищо лошо не е станало.

 3. 2019.08.14 | 08:22

  Ще ми се вдигне разхода и увеличи пътя гъм Гърция.Нещастник !

 4. 2019.08.14 | 08:00

  Tezi stari kumonisti vinagi drugite sa vinovni

 5. 2019.08.14 | 08:00

  Поредния оправдаващ се !

 6. 2019.08.14 | 08:00

  сега да възстановиш всички ремонтни разходи СЕЛЯНИН

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет