Калоян Паргов разкри какъв трябва да е кандидатът на БСП за кмет на София

„В момента на дневен ред е подготовката за местните избори. Те са важна основа за бъдеща власт в държавата“, заяви в интервю за предаването „Плюс- минус“ по Нова телевизия Калоян Паргов, председател  на БСП – София.

Вътрешнопартийният дебат в БСП съществува вече 128 години, обясни Паргов. Той напомни, че БСП е партията с най – голям потенциал.

„Ние за разлика от ГЕРБ нямаме този ресурс и инструментариум, но можем да консолидираме обществото“, заяви социалистът.

На въпрос дали с намаляването на субсидията може БСП да направи кампания за местния вот, Паргов отговори, че едни избори могат да струват много скъпо, но и да са много евтини. „Може да се вложат много ресурси и да няма никакъв резултат обаче“, каза той.

"Ние сме в последната фаза за подготовка за местните избори", поясни Калоян Паргов и добави: „Последните две години минаваме в различни етапи. Сега е последният такъв“.

„ГЕРБ искат да затворят другите партии, които имат друго виждане“, смята още той.

Във връзка с това, че БСП трябва да върне пари на Министерство на финансите, Калоян Паргов заяви, че важното е не, че червената партия няма пари, а е важно защо ГЕРБ имат. Той напомни, че всяка партия има финансови разчети.

На въпрос каква трябва да е фигурата на кандидата за кмет на София от БСП, Паргов отговори, че това трябва да е тип Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Той отказа да назове конкретно име, но спомена, че сред кандидатурите е тази и на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Коментари

 1. 2019.07.11 | 20:03

  Още един тип"Румен Радев" ще ми дойде категорично в повече.Не съм изпитвал такова отвращение нито към Георги Първанов, нито към Плевнелиев, който уж минаваше за чехльо. Ама тоя чехъл настоящият ни президент е направо посмешище. А екс любовницата му и настояща президентша е типичен пример за мутренско поведение. Дори Тиквата не може да се сравнява с нея.

 2. 2019.07.11 | 17:52

  Кандидат кмета от БСП, ще бъде пед...ст като Паргов.

 3. 2019.07.11 | 17:03

  ГЕРБ ИМАТ ПАРИ ЗАЩОТО СА ДОБРИ СТОПАНИ! ДОКАЗАНО!ПРИ БСП НЯМА ПАРИ ЗАЩОТО СА ЛОШИ СТОПАНИ! КОЛКО ПЪТИ ФАЛИРАХА БЪЛГАРИЯ?ЦЕЛИ 3ПЪТИ! СЪЩО ДОКАЗАНО! ТАКА,ЧЕ НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ,МРЪСНИЦИ ДОЛНИ!!!

  1. 2019.07.11 | 17:27

   точно

 4. 2019.07.11 | 17:26

  Тип РадеФФф ли,айде нЕма нужда още един клоун

 5. 2019.07.11 | 16:55

  Деса,бе паргов!!Тип РР с шопинг екскурзии...И вся власт советов!!Е,решетников да се пита!!Ооо,ама грипени този път няма, импекса открадна парите...Что ли еще будете ой,ой,ой??!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет