Цвета Караянчева поздрави полицаите по повод празника им

  • 04 юли 2019 19:40

  • 356
  • 1
Цвета Караянчева поздрави полицаите по повод празника им
© Народно събрание

Гражданите очакват служителите на МВР да не са просто представители и защитници, но най-вече да са посланици на реда.

Това заяви председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на на тържествена церемония по повод празника на вътрешното министерство в Централния военен клуб в София, съобщиха от пресцентъра на НС. Председателят на парламента поздрави отличените полицаи, които по традиция бяха наградени за постигнати резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и висок професионализъм в навечерието на 140-ата годишнина на Министерството на вътрешните работи.

Създаването на Министерството на вътрешните работи е една от първите стъпки, които възстановената българска държава прави по-малко от три месеца след приемането на Търновската конституция, отбеляза председателят на Народното събрание. Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на подчерта, че това е така, защото строителите на съвременна България са знаели, че държавност не може да има там, където не съществува структура, ангажирана с опазването на реда.

Вие не сте политически лица, но в същото време сте непрекъснато и всекидневно сред хората, обърна се Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на към служителите на МВР. По думите й българските граждани имат завишени очаквания към полицаите и искат те да не са просто представители и защитници, но най-вече да са посланици на реда. Много от постиженията ви остават анонимни, а всяка грешка получава непропорционално широко отразяване и критика, отбеляза Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и добави, че като български гражданин се надява това да не обезкуражи служителите на МВР, а напротив – да ги тласка към все по-високи критерии и преодоляване на по-сложни предизвикателства.

Бъдете здрави, бъдете силни, бъдете морално неукорими, бъдете чувствителни към изискванията на обществото, призова председателят на Народното събрание присъстващите на тържествената церемония служители на МВР.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
356 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гост

2019.07.04 | 23:49

1

банално и тъпо.

Добави коментар

Водещи новини