Благотворителен футболен турнир в София за млад баща с левкемия

В 15 часа днес на стадион "Славия" в София ще започне благотворителен футболен турнир в подкрепа на 35-годишния Иван Пещенски, който страда от левкимия.

У нас са изчерпани възможностите за лечение на младия мъж, който набира финансови средства за лечение в чужбина. Кампанията е под надслов "В борбата за живот на Иван заедно".

Левкемията, която имам е с много висок риск и рецидивите, които се получават вече два пъти, са с много висок, така се изразяват докторите - бум, който се получава буквално за 10 до 14 дни, каза Иван Пещенски пред БНР

Приятелите ми, които са до мен, са впрегнали всички сили, за да успяват, откъдето могат, по какъвто начин могат, да се даряват средства и да се набират в дарителската сметка, която е публикувана на страницата ми във Фейсбук: "В борбата за живот на Иван заедно", добави той.

Всеки, който има възможност и желание да помогне, може да го направи по следния начин:

Райфайзенбанк (България) ЕАД

Иван Емилов Пещенски/ Ivan Emilov Peshtenski

IBAN: BG42RZBB91551010508747

BIC: RZBBBGSF


За повече информация, може да посетите и страницата във "Фейсбук" тук

 

Коментари

  1. 2019.06.09 | 16:22

    Ето на това момче трябва да се помогне,и съм сигурна,че въпреки ниските доходи българите ще бъдат отзивчиви. Къде са партиите,олигарсите иМНЗ? Защо другаде могат да лекуват ,а ние тук си играем на доктори. Желая му всичкия късмет! Успех ,момче!

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет