Цвета Караянчева участва в юбилейното честване на 150-ата годишнина от създаването на Народно читалище „Надежда 1869“ – Велико Търново

  • 07 юни 2019 18:03

  • 211
  • 0
Цвета Караянчева участва в юбилейното честване на 150-ата годишнина от създаването на Народно читалище „Надежда 1869“ – Велико Търново
©

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на участва в юбилейното честване на 150-ата годишнина от създаването на Народно читалище „Надежда 1869“ – Велико Търново.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на отбеляза, че винаги се вълнува, когато е във Велико Търново и особено в този център на духовността. Тя поздрави всички, които през годините са подпомагали читалището в неговата нелека и отговорна мисия. Председателят на парламента подчерта, че волята да съхраним традициите си са сигурен гарант, че ще се запазим българската култура и ще продължим да я обогатяваме.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на пожела „Надежда 1869“ да продължи да възпитава родолюбие у младите и да развива своята просветна дейност в полза на всички жители на историческата и духовна столица на България.

В програмата, с която първото духовно средище във Велико Търново отбеляза 150-годишнината от създаването си, бяха включени изложби, посветени на богатата културно-просветна и обществена дейност на читалището, както и премиера на документалния филм „Надежда“.

Последвайте канала на

Novini.bg
211 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини