Спират временно водата в части от София утре

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 17 май. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение до бл. 14 жк. „Зона Б-5“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Одрин“ от бул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Партений Нишавски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Одрин“ ъгъла с ул. „Позитано “.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Монтевидео“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Монтевидео“, ул. „Гайтанци“, ул. 315, ул. „Президент Линкълн“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Монтевидео“ ъгъла с ул. „Барите“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. „Възкресение“ в жк. „Красна поляна 1“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 12.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Румяна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Румяна“ бл. 24.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод в кв. „Абдовица“ №63 се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 16.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. „Абдовица“ от №1 до №160. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Абдовица“ №88.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кораб планина“ в жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10.30 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Кораб планина“ от ул. „Трепетлика“ до ул. „Плачковица“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кораб планина“ ъгъла с ул. „Плачковица“.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Загребска“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 08.00 до 20.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Загребска“ от ул. „Ново село“ до ул. „Любляна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Загребска“ ъгъла с ул. „Любляна“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет