Без вода на места в София днес

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 16 май 2019 г. (четвъртък), съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Едуард Генов“, ж.к. „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Едуард Генов“ , бл. 22, бл. 23, бл. 25, бл. 26, бл. 27.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 27 и бл. 25.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Кузман Шапкарев“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Ген. Гурко“, ул. „Дякон Игнатий“, ул. „Иван Вазов“, ул. „Георги С. Раковски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Гурко“. ъгъла с ул. „Дякон Игнатий“.След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проектr клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Божур“, с. Волуяк, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Божур“, ул. „Здравец“, ул. „Червено знаме“, ул. „Зорница“, ул. „Малина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Виолета“, ъгъла с ул. „Градина“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Симеон“, Център, район „Възраждане“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Цар Симеон“ от бул. „Стефан Стамболов“ до ул. „Георг Вашингтон“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“, ъгъла с ул. „Княз Борис“.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Сехово“, ж. к. „Гевгелийски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Сехово“ от ул. „Сава Михайлов“ до ул. „Попчево“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сехово“, ъгъла с ул. „Попчево“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Сливница“, ж. к. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- бул. „Сливница“ №195, бул. „Христо Ботев“ №131;
- ул. „Софроний Врачански“ от бул. „Сливница“ до ул. „Козлодуй“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Софроний Врачански“. ъгъла с бул. „Сливница“.
Във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. 565, ж. к. „Левски“ В, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. 565.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 565 №2.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет