Засилваме партньорството си със Сикрет сървис

  • 19 март 2019 10:25

  • 249
  • 0
Засилваме партньорството си със Сикрет сървис
© Пресцентър МВР

"Ще продължи успешната практика на провеждане на съвместни разследвания и операции." Единодушната позиция бе изразена на среща на министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, със зам.-директора на Сикрет Сървис.

"Благодаря за отличното партньорство", заяви заместник- директорът на Сикрет сървис, Уилям Калахан по време на среща с  министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,, информираха от пресцентъра на МВР.

Пресцентър МВР

В рамките на проведения диалог двамата обсъдиха развитието на двустранното сътрудничество в областта на противодействието на фалшифицирането на парични знаци и злоупотреби с електронни разплащателни инструменти. Договориха се да продължи техническата подкрепа за укрепване капацитета на  ГДБОП, в т.ч. и чрез обучения. Ще бъде засилено партньорството и по противодействие на престъпността в киберпространството. Ще продължим успешната практика на провеждане на съвместни разследвания и операции, която дава конкретни резултати, бе общата позиция, изразена по време на работната среща.

Пресцентър МВР

Домакинът прие с благодарност отправената от българския министър покана към ръководството на Сикрет сървис да посети страната ни.

Последвайте канала на

Десислава Станева
249 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини