Младен Маринов се срещна с представители на българската общност във Вашингтон 

Министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, се срещна с представители на българската общност във Вашингтон, съобщи пресцентърът на Министерството на вътрешните работи. 

"Сътрудничеството между България и САЩ е на високо ниво и ние ще се постараем да продължим двустранния диалог в тази положителна посока. Ценим усилията на нашите партньори и помощта, която те ни оказват в определени ситуации", заяви вътрешният министър.

В рамките на срещата, продължила повече от два часа, министър Маринов отговори на въпроси на сънародниците ни, свързани с дейностите на министерството по линия на конвенционалната престъпност, противодействието на телефонните измами и борбата с трафика на наркотици. Сред актуалните въпроси бе и предложенията за промени, касаещи удължаване валидността на паспортите на българските граждани.

В българската делегация участват още директорите на ГДБОП и Главна дирекция "Гранична полиция" - главните комисари Ивайло Спиридонов и Светлан Кичиков.

Коментари

 1. 2019.03.18 | 18:13

  що не си ходите в красноярск или владивосток, другари?!?!

  1. 2019.03.18 | 18:29

   джендърски трол.

 2. 2019.03.18 | 18:28

  ДА КРАДЕ ОТ НАРОДА СИ и ДА ЛИЖЕ ЧУЖДИ ЗАДНИЦИ.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет