Караянчева ще бъде официален гост на празнична среща на дами, завършили ТУ-София

  • 07 март 2019 07:26

  • 326
  • 2
Караянчева ще бъде официален гост на празнична среща на дами, завършили ТУ-София
© Фейсбук

По повод Международния ден на жената председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще бъде официален гост на празнична среща на дами, завършили Техническия университет – София.

Събитието, което е под надслов „Жената инженер – наследство и влияние“, ще се състои в 15.00 часа в конферентната зала Библиотечно-информационния център на ТУ – София. Това съобщиха от пресцентъра на Народното събрание. В началото на срещата председателят на парламента ще приветства всички гости и ще произнесе слово. Като възпитаник на Техническия университет – София се предвижда още Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на да бъде обявена за почетен член на Алумни мрежата от успели професионалисти, получили висшето си образование в учебното заведение. Организатор на инициативата е Център „Кариера и възпитаници“ към ТУ – София.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
326 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.03.07 | 07:52

2

НА НЕЙНО МЯСТО,ВМЕСТО ДА ОБИКАЛЯМ НАПРЕД НАЗАД,ЩЯХ ДА СЕ ЗАМИСЛЯ ,ЗАЩО ПАРЛАМЕНТА ИМА САМО 7% ОДОБРЕНИЕ.НЕ ВИЖДАМ НЕЙНОТО УЧАСТИЕ В ТАЗИ СРЕЩА КАК ЩЕ УВЕЛИЧИ ДОВЕРИЕТО В ИНСТИТУЦИЯТА НА КОЯТО Е ПРЕДСЕДАТЕЛ.

2019.03.07 | 07:36

1

ТОВА ВЕЧЕ ГО ВИДЯХМЕ.ИЛИ КАТО НЕ ВИ ХАРЕСАТ КОМЕНТАРИТЕ ПАК ВАДИТЕ СЪЩАТА НОВИНА КАТО НОВА?ПРОСТА КОКОШКА Е.НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ,ЧЕ ХОРАТА МЕКО КАЗАНО НЕ Я ХАРЕСВАТ?

Добави коментар

Водещи новини