Цвета Караячнева обяви голямата награда "Будител на годината" 2018 (снимки)

  • 01 ноември 2018 23:35

  • 780
  • 1
Цвета Караячнева обяви голямата награда "Будител на годината" 2018 (снимки)
© Народно събрание

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на обяви голямата награда "Будител на годината" 2018, която получи проф. Минко Балкански. Председателят на парламента участва в церемонията по връчването на петите годишни награди "Будител на годината" 2018, организирани от Българското национално радио, съобщиха от пресцентъра на парламента.

Проф. Минко Балкански е отличен за цялостния си принос към образованието на български деца в своя "Национален институт за образование", който вече 25 години в с. Оряховица среща най-изявените български учители с децата, които намират вдъхновение във високите постижения на знанието.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на подчерта на церемонията, че обща отговорност е да помним и пазим нашите светли личности от историята, тези, които са начертали светлия ни път към книжнината, културата и просвещението.

Тя отбеляза, че друго наше задължение е да намираме съвременните просветители – хората, които влагат много енергия и сила, за да могат да реализират своите каузи, да вървят напред, да бъдат наше упование и пример за подражание. Днес имах възможността да връча наградата – Будител на 2018 г., на един човек, родолюбец, който с желание предава своите знания на поколения млади хора, и това е проф. Минко Балкански, допълни още Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Тя благодари на всички млади хора, които имат желанието да будят всички около себе си, които са наш пример и вдъхновение.

Наградените са избрани между 17 предложения на журналистическия екип на програма "Христо Ботев" на БНР и над 120 предложения, дадени в писма на слушатели на радиото. Отличени тази година бяха личности със стойностни и значими постижения, със силно духовно послание и отзвук в медийното пространство.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
780 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.11.02 | 01:01

1
агония,,,,

Добави коментар

Водещи новини