Младен Маринов: Ежедневно проверяваме по десетки бензиностанции

  • 26 февруари 2019 12:50

  • 832
  • 4
Младен Маринов: Ежедневно проверяваме по десетки бензиностанции
© Novini.bg

Имаме подадени сигнали за съмнителни бензиностанции, но все още тече проверка по случая, така че не мога да ви разкрия повече детайли. Единственото, в което мога да ви уверя е, че от три години ежедневно проверяваме по десетки бензиностанции. Това заяви пред журналисти вътрешният министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,, предаде репортер на Novini.bg.

По думите му контрол върху дейността на МВР и Митниците се осъществява от прокуратурата и от "Вътрешна сигурност", поради което няма нищо "скрито-покрито".

Министър Маринов все пак отчете, че би било хубаво да има и някакви финансови стимули за служителите като превантивна мярка срещу изкушението да нарушат закона, но за тази цел трябва да има и "законодателна воля".

,,Почти ежедневно имаме задържани количества нарязан тютюн. В тази връзка мога да кажа, че колегите имат сериозни резултати. Мерките в тази насока също бяха променени и вече имаме ново законодателство, което инкриминира определени деяния, така че всичко това дава съответния резултат'', коментира още вътрешният министър.

На въпрос за концепцията на вицепремиера Каракачанов за циганската престъпност Маринов отговори, че МВР не дели престъпността по етнос, поради и което не би следвало вътрешното ведомство да излиза с подобна на вицепремиера концепция.

Последвайте канала на

Владимир Василев
832 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Уча се !

2019.02.26 | 13:56

3

Вие си проверявайте, а боклучавите псевдо комунистически наследници в държавния апарат, най-вероятно ги предупреждават и вие ще хванете, на
"коча-моча, дрънгоча" !

Докато не изхвърлите "комунистическата" мърша от държавния апарат , няма да направите нищо !

Но успоредни с това, трябва да се повишат и заплатите в държавния сектор, защото с ниски заплати или няма да има работници, или те ще взимат рушвети !

анален джендър

2019.02.26 | 14:23

4

наври си вибратора във гъза и млъквай.

2019.02.26 | 12:55

1

да не се преработите, паразити...

2019.02.26 | 13:37

2

що обиждаш бе мрънльо

Добави коментар

Водещи новини