Младен Маринов: Чакаме екстрадирането на Арабаджиеви

08 март 2019 11:20

Младен Маринов: Чакаме екстрадирането на Арабаджиеви
© Novini.bg
2009 4

За Арабаджиеви сме пуснали съответните документи до Европол и Интерпол, говорихме и с колегите от Испания и в момента чакаме екстрадирането им. Това обяви пред журналисти вътрешният вътрешният министър Младен Маринов във връзка със задържането на Арабаджиеви в Испания, предаде репортер на Novini.bg.

По отношение на акцията на Специализираната прокуратура в НОИ-Силистра Маринов поясни, че става дума за отклоняване на средства от държавния бюджет чрез представяне на неистински документи, като отказа да разкрие повече детайли по случая, тъй като текат процесуално-следствени действия. Министърът не разкри и дали в престъпната група участие има бащата на известната певица Тита, каквато информация се появи в медийното пространство.

,,Нямам информация да е упражнявано полицейско насилие върху задържаните при вчерашната операция в "Орландовци". Заловените лица са част от организирана престъпна група, така че това не са някакви спонтанни действия'', каза Маринов.

На въпрос за наркооранжерията, открита във "Факултета", вътрешният министър заяви, че почти всеки ден се натъкват на оранжерии, но не и такива с толкова специфични начини за прикриване, визирайки подземния тунел, в която бе открита.

Владимир Василев
2009 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
55

2019.03.08 | 13:13

4

90-90та трябваше,до последния партиен и комсомолски секретар и ДСец!!! Назначаване на германец за премиер,а във властта да влезат умни хора избегали на запад по времето на комунизма!!! Сега ще бъдем вечно роби на червените пиявици!!!

БСП ВИЗИЯ за ОБИРА на БЪЛГАРИЯ

2019.03.08 | 11:57

2

МАФИЯТА на Баневи,Арабаджиевите перачи на пари,Стайковите бандити и пласьори на цигари и алкохол без бандерол очичките всички барабар с Циганите са на хранилка при БКП/БСП Първо забранявахте на хората да ходят на черкви убивахте ги със атентати,след това дойде ЛукановБСП създаде червената мафия и разграби и распредели ЧЕРВЕНИТЕ БСП КУФАРИ,след това пак се докопахте до власта дойде ВИДЕНОВ БСП тогава ограбихте спестяванията на Българите фалирахте Банките нямаше откаде да си купим портокали като малки сме чакали с нетърпение да доиде нова година за да ни докарат изгнили портокали насипно с една газка хората се редяха за хлеб на опашки ,Распродадохте земите през станишково БСП време по морето и сега дойде време да строите и да хвърляте бомби.знаем много добре как са се случвали нещата,открадохте КТБ по орешарско БСП време и ся със мръсните пари съботирате България,но няма да ви се получат нещата ще лежите там където ви е мястото БСП КРАДЦИ

Ххахахаха

2019.03.08 | 12:02

3

Да забраниш на хората да ходят на черкви е хубаво и полезно. Все пак детската възраст отдавна е минала и въображаемите герои трябва отдавна да са изчезнали от главата ви ! По добре да ви разрешат да влизате в психиатрия, там е пълно с такива, които виждат господари и невидими супер герои !

Арабаседесараджиеви

2019.03.08 | 11:40

1

Долна синя измет.

Добави коментар

Водещи новини