Писателят Емил Йотовски: Бедни мъже говорят за жени

  • 14 януари 2019 12:59

  • 3727
  • 6
Писателят Емил Йотовски: Бедни мъже говорят за жени
© личен архив

Писателят Емил Йотовски коментира в социалната мрежа афишираното публично желание на някакви „силиконови момичета” да създават връзки с мъже само срещу заплащане с примерна цена от 3 до 5 бона месечно. Тези признания, направени от тях без грам свян в тв ефира възмутиха десетки души в мрежите. Поради актуалността на темата, публикуваме коментара на Йотовски с изрично негово позволение.

„Ям шкембе в масло и гледам предаването „Жени говорят за пари“ на Мартин КарбовскиМартин Карбовски Мартин Кирилов Богданов e истинското име на Мартин Карбовски е български журналист роден в. Няколко привлекателни дами обявяват свенливо и с трепетливо нежелание сумите, срещу които са склонни да бъдат вулви под прикритие (старата дума е любовници) на платежоспособни мъже. Само срещу сумите три-пет хилки на месец. Знаем, че всичко е пари!
Слагам си чесън, че шкембе без чесън ми е много негурме и се хвърлям в търсене.
Само 11,3% от населението в страната има доходи над 740 лв. на месец, показват данни на Националния статистически институт! Останалите 88,7 %, разбирай половината, от които са мъже – пръчка.
Лют червен пипер и продължавам. Така… Неплатежоспособните мъже са обречени на невъзможна силиконова квази любов с момиче с титла. Какво е момиче с титла е отделна тема. Цената спрямо минималната работна заплата - това е почти десет пъти повече. Но хората на минимална заплата не са хора, така, че ме извинете за глупавия и прибързан пример. Сол.
По същество - Има ли възможност някой заможен мъж (такъв, който отделя между три и пет хиляди лева на месец за приятелка) да се съгласи срещу заплащане да отстъпи правата за ползване на неговата такава? Като, разбира се, след ползване да му се върне в изправно състояние. Така той намалява разходите си. Нека бъдем честни - напълно е невъзможно един мъж да бъде постоянно с дадена жена и времето, което той не прекарва с нея си е чиста загуба на пари.
Моля, посочете:

Дали за горепосочените жени има сезонни намаления? След празници, като залежала стока или не дай-боже изтичане на срока на годност?
Дали има намаления за групи? Тоест ако се съберат десетина човека с по триста лева и се разберат да ползват момичето с титла на последователен принцип - ще се ползват ли с някакво намаление за групи?
Има ли дискаунт за момичета без титли? Или с някои по-непредставителни титли? Да кажем не престижното „мис силикон“, а малко по-малко престижните „мис поливинилхлорид“, „мис каучук“ или „мис гипс-картон“. Все пак живеем в пазарно общество и не може стока с различно качество да се продава на една цена.
Дали има намаления свързани с малки фабрични дефекти? Или дефекти възникнали при транспортирането? Лошо чукнати, обелен лак, недовършена или крива татуировка и т.н.?
Как седи въпросът със разсроченото плащане? За кандидатстване изисква ли се трудов договор? Налага ли се да се викат гаранти, които са на заплата?
Има ли опция ново за старо както при смартфоните? Тоест, като излезе нов модел да върнеш стария с доплащане?
Как седи въпросът с рекламацията? Има ли безплатен пробен период? Гаранции? Все пак в европейския съюз живеем. Нали така?
Поради незнание към кого да се обърна като институция искам да поставя въпроса открито.
А сега спокойно ще си изям шкембето. То ми струва около три лева.
Благодаря от името на всички заинтересувани”.

Емил Йотовски

Последвайте канала на

Novini.bg
3727 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Dr Ganev

2019.01.23 | 12:16

6

E to a otkri America, PRI t nar pazarna hekonomika,vsicko e Stoke, Vulvata sasto,tai CE kvo se cudite !

Иван

2019.01.15 | 05:44

5

Това е написано от злобен човек.Всеки трябва да си подреждам живота според разбиранията си.

Мария Стойчева3

2019.01.14 | 23:57

4

Респект!

Наблюдател

2019.01.14 | 22:55

3

Мен повече ме плаши Йотовски. Прозира в неговите постове нещо цинично и перверзно, ако не изглежда на пръв поглед просташко и елементарно.
И възниква въпроса, писателят сега ли отктива топлата вода, на тази му възраст?
Хахде бе..
Ми да вземем и тъпотиите му написани за циганите?
Нима е толкова тъп и елементарен Писателят?
Хайде бе..
Детето правилно се съмняеаше.. "като го гледам, не ми се вярва да е толкова тъп затова, сигурно някой му плаща"!

Силвия

2019.01.14 | 13:56

2

Хм, а коя административна единица отговаря и протектира господата: КЗП, КЗК, КЗЛД? Все пак, след като Мин. на образованието не си е свършило работата и тез девойки имат само титли, ай най-после някой да защити тоз миноритарен %.

Stamat

2019.01.14 | 13:53

1

Каквито зрителите, такива и предаванията! Ако в предаванията на Карбовски се говори за Кант и Хегел, кой ще ги гледа? Да не забравяме, че 1 минута предаване струва състояние и телевизиите трябва да излъчват реклами! Аз не гледам такива предавания и реклами. Рекламите размекват мозъка, повече от такива предавания със силиконки!

Добави коментар

Водещи новини