Близка приятелка на Иван Ласкин: Беше много директен и истински, имаше голямо сърце

Изписаха се безброй публикации за неговите постижения и филми, но до вчера всички тези неща липсваха. Сещаме се, когато човек си отиде, тогава оценяваме какъв е бил и какво е дал. Иван беше много пряк, директен и истински. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ д-р Денислава Ангелова - първата жена в света, удостоена с награда за толерантност от Института за мир "Перес", както и близка приятелка на наскоро починалия актьор Иван Ласкин.

Голяма част от хората не разбраха, че има голямо сърце. Безброй пъти беше нападан с жлъчни коментари, защото хората не разбираха неговата истина. Не искам да повярвам, че в България има толкова малки хора, които съдят. Разбирам, че всеки има празнота в живота си и свободно време, но не е ли по-добре да направиш нещо полезно за себе си и за околните, отколкото да мразиш. Всеки, които се опитва да направи нещо, е нападан, заяви д-р Ангелова.

Иван е имал нужда да покаже, че обича Александра и София. За него те са принцеси. Нека да пожелаем на всеки да срещне такава любов в живота си, да знае, че е искан и уважаван. Човек има енергия и желание само ако има обич, каза близката приятелка на Иван Ласкин.

Загубата на Иван, както се отразява зле на всички хора, които са го познавали, така най-тежка в момента е болката на Александра и София. Двете сами трябва да се  справят с неговата липса. Много хора звънят и пишат на Александра, искат да изкажат своите съболезнования, но се минава границата – цяла нощ беше звънене, писане. Алекс има нужда да обърне внимание на детето си, да събере себе си, заяви още д-р Денислава Ангелова.

Коментари

 1. 2019.01.07 | 21:50

  ...тая сигурно му е била една от к.рвите , и от теб ли взимаше пари за пия4ка ма .. ! Абе кви глупости плямпаш . имал голямо сърце .. ами като е имал защо е пиел до смърт и да остави децата си сира4ета и жена си вдовица , ....като е видял 4е пиянството ще го убие , а той е видял .. то4но не е имал никъкво сърце да си остави де4ицата сира4ета , и то моми4енца ..

  1. 2019.01.08 | 07:32

   Великия - като Съветския съюз

  2. 2019.01.08 | 01:20

   Да го тура на майкати у тролския задник зло дребно нищожество !

 2. 2019.01.07 | 23:07

  Най-тежка била болката на Александра и София...Детето...Иван Ласкин има две деца. Как тази уж толкова близка негова приятелка сякаш не знае това?! През цялото време в интервюто се споменава за едно дете. Другото да не се е изпарило?!

 3. 2019.01.07 | 19:02

  Хаиде, престанете бе пендели,да не сте спали в дома на Иван,че говорите само изродски тапизми,за мъртвият човек, добро или нищо.Лека му пръст и съболезнование към Александра поклон.

 4. 2019.01.07 | 18:06

  Няма ги вече големите в българския театър и кино, на тяхно място дойдоха седесарски изпражнения като Ласкин, Кръсьо Лафазанов и подобни,

  1. 2019.01.07 | 18:32

   Дрисльо, точно Ласкин лежеше на лаврите си от соц време!

 5. 2019.01.07 | 18:22

  истински арменец пиянде

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет