Мирослав Найденов: Не се притеснявам за поста си

  • 22 февруари 2012 20:29

  • 522
  • 2
Мирослав Найденов: Не се притеснявам за поста си
©

Никога Георги Харизанов не е лъгал за дипломата си.

Това каза в интервю за в. "24 часа" министърът на земеделието и горите Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

"По отношение на работата на Харизанов нямам абсолютно никакви забележки. Моята реакция и като министър, и като човек е негативна само по отношение на това, че той спести връчването на обвинителния акт през януари и условната си присъда", заяви министърът.

Той поясни, че днес сутринта е разбрал цялата истина около Харизанов. "Останах с впечатление, че е имал едни по-бурни младежки години. Отговорих си и защо разполага със свидетелство на съдимост, в което пише, че не е осъждан. Може би защото е условна присъда, която поради давност вече не се води в регистъра", каза Найденов.

Министърът поясни, че не укорява Харизанов за това, че е премълчал всичко.

"Не се притеснявам за поста си. Трябва ли да бъда виновен за това, че не съм знаел, че той има условна присъда, при условие че в свидетелството му за съдимост пише, че е неосъждан. Ако някой може да ми каже в какво е моята вина, ще отговоря за какво бих се притеснявал", каза още Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на

Последвайте канала на

Десислава Станева
522 2

Коментари 2

Добави коментар

2012.02.23 | 17:01

2
Бияча на ЦВЕТНИЯ И ВИС Държавен служител !!!!????!!!! АБе тоя Миро Найденов нормален ли е или вече съвсем е изперкал ТИЯ ЩЕ МУ ИЗЯДЪТ ГЛАВАТА :)))
!!!!

2012.02.23 | 17:01

1
А БИ ТРЯБВАЛО :)

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини