Валентин Радев: Полицията трябва да действа с твърда ръка

  • 17 ноември 2018 11:45

  • 1589
  • 4
Валентин Радев: Полицията трябва да действа с твърда ръка
© Кадър: БТВ

Гражданите не винаги знаят кое е законно и кое не по време на протест и само заради това полицията не действа по-твърдо срещу тях в момента. Това е мнението на бившия силов министър Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018.

"На много места е имало нужда от по-твърда ръка. Всички сме граждани на държавата и всички трябва да се стремим първата ни мисъл да бъде да бъдем съобразно правилата", подчерта той в студиото на "Тази събота" по bTV.

По думите му Валентин Касабов от НФСБ не е бил прав да обобщава, казвайки, че „лумпени и мутри” блокират пътищата, но в същото време наистина са излезли информации, че сред недоволните има "лица, които страдат от закона". Радев призна, че е виждал и хора, за които е научил по времето си начело в МВР.

По отношение на оставката на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 той посочи, че най-вероятно „нещо ще се случи” с протестите в резултат. „Не мога да си представя, че е чак толкова виновен… Да, виновен е, така не се говори, но този човек има в семейството такова нещо. Не мога докрай да повярвам, че това, което той каза, е това, което всички интерпретираха по този начин", заяви Радев.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1589 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.11.17 | 16:52

4

Друг герберски боклук

Арсен

2018.11.17 | 15:34

3

Тоя пак почна да говори глупости добре беше като не се показваше никъде. Хората се държат така защото полицията отдавна е станала само един наблюдател. Имам един въпрос към него защо в гетата всеки си прави каквото си изка, къде е полицията там. Хората живеещи там трябва да разберат, че закона е за всички. Кога държавата ще мине на план "Б" а име но тоягата и моркова.

Като ти изкърта

2018.11.17 | 15:21

2

Зъбите и те изпраскам с лопатата напреки,ще разбереш какво е твърда ръка,ако оцелееш.

Не нам тия

2018.11.17 | 15:05

1

Няма как да си с "мека китка",а да действаш с"твърда ръка".
Полицията се напълни с джендърмеристи.

Добави коментар

Водещи новини