Цветанов: Заедно можем да бъдем много по-силни, отколкото поотделно (видео)

  • 25 октомври 2018 10:13

  • 1945
  • 9
Цветанов: Заедно можем да бъдем много по-силни, отколкото поотделно (видео)
© Novini.bg

Председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа взе участие в конференцията „Трафик на хора и киберпрестъпления" по повод Европейския ден за борба с трафика на хора, предаде репортер на Novini.bg

,,Винаги има още какво да се направи по отношение на киберпрестъпността и в борбата срещу този тип престъпления'', каза Цветанов.

,,Важно в борбата срещу трафика на хора е идентифицирането на жертвите, защото така може да се направят изводи. Трябва да се осъществява координация в превантивната дейност. Международното сътрудничество също е много ключово'', допълни той.

,,Всички институции могат да си свършат своята работа. Искам да подчертая, че тук основна роля играе Министерството на вътрешните работи и в частност Главна дирекция „Борба с организираната престъпност''. Координацията на нашите европейски партньори също е от значение. Трябва да отчетем помощта на британския посланик Ема Хопкинс, която винаги е била активен участник за провеждането на кампании и кръгли маси'', каза председателят на ПГ на ГЕРБ.

,,Трябва да помогнем на онези, които вече са станали жертви. Има много нови неща, които се случиха през последните години и силно вярвам, че Явор Колев ще спомогне за по-голяма информационна кампания по този въпрос. Най-важното към този момент е да пазим децата си в интернет. В това отношение Министерството на образованието може да бъде един сериозен партньор, тъй като всяко едно дете може да бъде потенциална жертва и ние сме длъжни да го предпазим. Ето защо ще продължим с информационна кампания, за да предотвратим попадането на невинни хора в такива мрежи'', обясни Цветанов.

,,По темата сигурност Великобритания остава ключов партньор в борбата срещу престъпността, трафика на хора, който е също част от тази организирана престъпност. В лицето на Великобритания ЕС си гарантира сигурност. Убеден съм, че с ангажимента както на Великобритания, така и на Ема Хопкинс, имате пълната подкрепа на България, за да запазите тези способности и дори да ги надградим в общите усилия за гарантиране сигурността на ЕС и всички граждани“, коментира още той.

,,Убеден съм, че средствата, които се генерират в това престъпление, нарастват с всяка изминала година, защото миграционните процеси допринасят много за този трафик. Ето защо са необходими механизми за противодействие. В тази връзка искам да изкажа своите благодарности и към медиите, които вярвам ще допринесат за тази информационна кампания. Нека не забравяме, че заедно можем да бъдем много по-силни, отколкото поотделно'', завърши Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1945 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Бай Хой

2018.10.25 | 13:25

9
Е па суджук не лапаме заедно

2018.10.25 | 12:06

8
izklucitelno silna no ciganska darjava sas ciganski premier i edin edinstven jitel umnik guro.
Евгени

2018.10.25 | 12:01

7
Този доказан престъпник не трябваше ли да е в кауша?

2018.10.25 | 11:58

6
Нагъл педофил ....
galina peshtenska

2018.10.25 | 11:03

5
Комунистите на ГЕРБ-БСП-ДПС-ОП генерират престъпност и тероризъм...Същата тази политическа класа, говори за борба с престъпността и тероризма...Кои са престъпниците и кои терористите, които гонят, след като гражданите ежечасно и ежедневно усещат мизерията на подземния им свят, натикал ги в ъгъла да слушат и мълчат, докато корупцията в местна и държавна власт тече с пълна сила...И върху която си коват угодните си Нормативни уредби и Закони...Колко века още, другарие на Тодор Живков ще продължават с тази схема...
Някой си

2018.10.25 | 10:49

4
А, Цвъки да не е прочел случайно девиза изписан над входа на НС на път до студиото.
Имаше един стар български филм. Там главния герой казваше като свои мисли, девизи и лозунги които четеше по табелите по стените наоколо.
Пак блесна тоя ЦветанЪ на мисълта.
Хаха

2018.10.25 | 10:30

3
Какво му разбира мозъка на цецко от трафик и киберпрестъпления? За първото е чул, но второто му е само мъгла в главата.
Цецо 100-те апартамента

2018.10.25 | 10:30

2
Скрийте го тоя физкултурник, не мога да му гледам глупавата физиономия!
Нео

2018.10.25 | 10:28

1
Господаааа вижда вече света истината на колко се прави , след като се трият коментари които са на свободни демократични коментатори (?!)

Добави коментар

Водещи новини